Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Turisti si boli vypiť v bare na gréckom ostrove: Keď im doniesli účet, skoro ich prekotilo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MYKONOS - Pár zostal ohúrený po tom, čo dostal zhruba päťstoeurový účet za nápoje a občerstvenie v bare na gréckom Mykonose. Keď sa sťažovali na neúmernú výšku účtu, údajne ich obkľúčili mohutní čašníci. Neskôr na TripAdvisore zistili, že danú prevádzku skritizovali už stovky turistov.

Päťdesiatročná právnička Theodora McCormicková z USA bola na návšteve gréckeho ostrova Mykonosa so svojím manželom, keď sa zastavili v bare DK Oyster na drink. Objednali si dve pivá, dva koktaily a nejaké morské plody. Pri platbe účtu zostali ohromení. Vyšplhal sa totiž na závratných  eur.  

McCormicková prezradila, že po príchode im nikto nepriniesol menu. Namiesto toho im čašník ponúkol niekoľko drinkov priamo pri ich stole. Manželia si nakoniec objednali dve martini a dve pivá. Personál ich následne začal obťažovať s tým, aby si objednali aj nejaké morské plody, takže dostali tucet ustríc. Theodora tušila, že účet nebude malý, keďže Mykonos je najdrahším gréckym ostrovom. Očakávali, že sa vyšplhá na približne 250 eur, no zostali v poriadnom šoku, keď to bolo viac ako dvojnásobok. "Keď sme dostali účet a bolo to okolo 500 eur, môj manžel povedal: ‚Musí to byť chyba,‘" povedala dovolenkárka denníku The Sun. Keď sa pokúšali sťažovať na výšku účtu, podľa jej slov ich obklopila skupina "veľkých, mohutných" čašníkov. Celý incident považuje za čudný. 

 

A New Jersey couple are the latest to have fallen victim to a notorious rip-off Mykonos restaurant after being charged...

Posted by Breaking News on Monday, August 8, 2022

Po návrate do hotela si žena vyhľadala dotyčný bar na TripAdvisor, kde ju zarazili zverejnené recenzie. Podľa nich má DK Oyster stovky jednohviezdičkových hodnotení, čize tých najhorších možných. "Cítim sa hlúpo, pretože bežne nenaletím takýmto typom podvodov. Bola to len náhla záležitosť. Ani sme tam nemali v pláne jesť," dodala sklamaná turistka. 

Viac o téme: DovolenkaBarTuristiúčetGréckoMykonos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu