Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena otvorila garáž a skoro skamenela od hrôzy: FOTO hnusu, ktorý v nej našla

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MELBOURNE - Obyvateľka Austrálie rozvírila na sociálnych sieťach debatu o nezvaných hosťoch, ktorí jej zamorili garáž. Kontaktovala skupinu, ktorá sa špecializuje na upratovanie v domácnosti a poskytuje svojim fanúšikom rozličné rady. Tento problém však zaskočil celú skupinu.

Istá mamička z Austrálie zverejnila v skupine Mums Who Clean na Facebooku príspevok, v ktorom uviedla, že v jej garáži sú červy. "Vie mi niekto poradiť, ako zabrániť červom, aby po každom daždi nezamorili moju garáž?" pýta sa zúfalo. Ako dôkaz pridala aj fotku, na ktorej vidno veľké odporné červy na zemi. 

Niektorí ľudia hľadali spôsob, ako toľko červov čo najlepšie využiť. Mamičke radili, že sa dajú použiť ako krmivo alebo návnada pre ryby. Ďalší si myslia, že červy hľadali len úkryt pred dažďom a naliehali na ženu, aby ich pozbierala do vedra a odniesla preč. Niektorí navrhli zlepšiť drenáž okolo domu, ktorá by červom zabránila dostať sa z pôdy a zamieriť napríklad do garáže.

Problémom je počasie 

Zvyšujúci sa počet červov na chodníkoch po celej krajine môže byť dôsledkom oceánskeho prúdu La Niña. Červom sa darí vo vlhkejších podmienkach, ale počas dažďa hľadajú suchšiu pôdu. Ďalšie komentáre k pôvodnému príspevku odhaľujú, že červy ako také odpudzujú mnoho ľudí. "Keď ich vidím, som ako skamanený," znel jeden z komentárov. 

Viac o téme: GarážČervyAustráliaMelbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu