Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena sa vrátila z túry a pozrela si FOTO, ktoré spravila: Pri pohľade na jednu ju až zamrazilo

(Zdroj: Instagram/bigfootevidence)

SEATTLE - Zábery užívateľky sociálnej siete Carolyn zachytené trailovým fotoaparátom neďaleko Seattlu zachytávajú obrysy obrovského stvorenia, ktoré sa nápadne podobá na legendárneho lesného muža známeho ako Bigfoot či Sasquatch. Záhadný objekt vyvoláva množstvo dohadov.

Dve fotografie zverejnené na Facebooku istou Carolyn určite potešili priaznivcov teórie o existencii Bigfoota. "Práve som si skontrolovala svoj fotoaparát. Buď je v tejto oblasti Sasquatch alebo si zo mňa niekto robí žarty," okomentovala svoj príspevok. Jeho autorka ďalej uvádza, že pochádzajú z Mount Si v údolí Snoqualmie Valley. To sa rozprestiera východne od Seattlu a je známe viacerými asociáciami s chlpatým hominidom. 

Podľa portálu Live Science bolo doteraz hlásených viac ako 10 000 rôznych pozorovaní legendárneho tvora, pričom väčšina z nich pochádza z regiónov ako Washington, Oregon, Severná Kalifornia a kanadská Britská Kolumbia. Aj keď Carolynine fotky pôsobia dôveryhodne, nie je to nič v porovnaní so zábermi, ktoré boli zverejnené minulý rok. Databáza Nv Tv, ktorá zhromažďuje obsah týkajúci sa Bigfoofa, Yetiho, vlkolakov a podobných mýtických tvorov zverejnila v septembri na YouTube video s názvom "Neuveriteľný svalnatý obrovitý Sasquatch na kamere!!" Pochádza z Idaha, pričom v samotnom videu sa ďalej uvádza: "Po pozretí príspevku a množstva detailov sa domnievame, že toto je niečo skutočné, čo si nemôžete kúpiť." 

Bigfoot tu vyzerá veľmi reálne a dokonca je možné rozpoznať celú jeho postavu a všetky svaly, ktoré je ťažké napodobniť pomocou falošného kostýmu. Paul Seaburn z MysteriousUniverse.org okomentoval príspevok so slovami: "Čokoľvek to je, je to VEĽKÉ. Veľká hlava, veľký zadok, veľké telo, hrubé nohy, veľké ruky. To by musel byť dosť veľký človek. Chôdzu má normálnu a nie je na nej nič medvedie ani opičie." 

Viac o téme: SeattleBigfoot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu