Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Blondínka má priateľa už dva roky, ale doteraz sa nepobozkali: V tento deň začnem intímne žiť!

(Zdroj: TikTok/kaytlin.oneall)

NEW YORK - TikTokerka vo videu prezradila, že svojho partnera, s ktorým chodí už dva roky, ešte nikdy nepobozkala. Podľa jej slov chce s tým počkať až do svadby. Mnohí užívatelia neveria, že si pár nedal ani jeden bozk. Taktiež si myslia, že v takomto vzťahu nemôžu byť šťastní.

Kaytlin O’Neallová zverejnila video, ktoré veľmi rýchlo nazbieralo 2,4 milióna zhliadnutí. Hovorí v ňom o tom, že sa so svojím priateľom ešte nikdy nepobozkali. S touto intímnou chvíľou chce podľa vlastných slov počkať až do svadby. Kým niektorí tomu neveria, iní dievčinu v jej rozhodnutí plne podporujú. 

V iných videách TikTokerka odpovedá na otázky v komentároch, napríklad či je lesba a jej priateľ homosexuál, či sú len kamaráti alebo dokonca "priatelia bez výhod". "Boli sme najlepší priatelia a potom sme sa do seba zamilovali. Chránime jeden druhého a tešíme sa na budúcnosť. Chcem sa oženiť s týmto dievčaťom celou mojou bytosťou, verte mi," uviedol  Kaytlinin priateľ Drew. 

O’Neallová neskôr prezradila, že toto rozhodnutie sa v nej zrodilo spontánne. Bozky si vraj chce ušetriť výhradne pre svojho budúceho manžela, pretože ide o intímnu záležitosť. Maznanie vždy vnímala ako intímny akt. "Každý má svoje vlastné presvedčenie," dodala s tým, že neodsudzuje ľudí, ktorí sa s partnerom či partnerkou bozkávajú aj pred svadbou. 

Mnohí užívatelia ale nad touto formou vzťahu krútia hlavou a tvrdia, že vzťah, v ktorom nie je nič fyzické, nemôže byť v skutočnosti šťastný. "Vidím bolesť v jeho očiach, bojuje so slzami," píše istý chlapík. "Nechápem, ako môžete byť vo vzťahu bez romantiky. Napríklad, čím sa váš partner odlišuje od vašich kamarátov," podotkla ďalšia osoba. 

Viac o téme: BozkRomantikaCelibát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu