Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rodina splnila babičke (†99) posledné želanie: Keď uvidíte, čo má na náhrobku, FOTO len pre dospelých

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DOÑA CATA - Catarina mala pred smrťou jediné želanie. Bolo tak bizarné, že tomu nikto nerozumel. Jej rodina ale napokon vyzbierala financie, aby mohla zväčšiť náhrobný kameň. Na jeho vrchnej strane vyrástol obrovský mužský pohlavný orgán.

Deväťdesiatročná Catarina Orduña Pérezová mala vskutku bizarné posledné želanie pred smrťou. Jej rodine však neostávalo nič iné než ho splniť. Priala si totiž mať na svojom náhrobku obrí penis, informoval denník The New York Post

Náhrobok, ktorý zvykne znázorňovať pochovanú osobu, prípadne je na ňom vyrytých pár slov, spôsobil veľký rozruch, pretože nič podobné na ňom nebolo. Na prvý pohľad sa zdá, že ide o kríž alebo vysokú vežu, no v skutočnosti je to naozaj mužský pohlavný orgán. Údajne vždy túžila po tom, aby jej náhrobný kameň "zdobilo" práve toto. 

 

Before her death, 99-year-old Catarina Orduña Pérez had one final wish: that a giant statue of a dick and testicles,...

Posted by VICE Asia on Friday, July 29, 2022

Masívna socha bola pomenovaná "láska a radosť zo života". Babička Catarina s obľubou nazývala svoju rodinu "verga", čo je mexické slangové slovo, ktoré sa prekladá ako "penis". Jej vnuk Álvaro Mota Limón hovorí, že keď to slovo použila jeho stará mama, myslela to ako kompliment a brala to ako obrazné pomenovanie pre odvahu, vášeň, lásku a radosť zo života. Táto "láska a radosť" je teraz stredobodom pozornosti celého cintorína. Bývalý starosta mesta Doña Cata, kde Perezová vyrastala, uviedol, že "stará mama chcela prelomiť paradigmu všetkého mexického. Význam hmotných vecí je tu častokrát skrytý, najmä pre ľudí, ktorí nemajú otvorenú myseľ." 

 

A lo largo (sin albur) de la historia de la humanidad en varias culturas incluso la prehispánica ha existido el culto...

Posted by Freddy Ramírez on Tuesday, July 26, 2022

Napriek tejto bizarnej požiadavke sa rodina zaviazala, že babičke želanie splní a po jej smrti sa skutočne nad jej hrobom objavil mohutný penis. Autorom diela je Isidro Lavoignet, ktorý podľa vlastných slov už dostal pár netradičných požiadaviek, ale toto je zatiaľ najbizarnejšia vec, akú kedy vyrobil.

Viac o téme: CintorínPenisNáhrobný kameňMexikoDoña CataCatarina Orduña Pérez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu