Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO tragikomédie v známom chorvátskom letovisku: Dovolenkári sa nemohli prestať smiať

Muž v člne si to namieril priamo do brány na vodné pólo. Komická situácia však ešte pokračovala, Primoštena, Chorvátsko.
Muž v člne si to namieril priamo do brány na vodné pólo. Komická situácia však ešte pokračovala, Primoštena, Chorvátsko. (Zdroj: Facebook/24sata)

PRIMOŠTEN - Dovolenkári na chorvátskej pláži Primošten zažili komický okamih. Pri pobreží len pár metrov od nich sa vozil muž na člne. Tomu, čo stváral, sa len ťažko dalo uveriť. Na otvorenom mori by bol očividne úplne stratený.

Motorový nafukovací čln riadil pri pobreží Primoštenu údajne cudzinec. Riadil je však prisilné slovo. Čln ho doslova unášal, kde len chcel. "Ten muž zápasil s vodou na plytčine. Spočiatku sme si mysleli, že má nad plavidlom kontrolu, ale bolo to skôr naopak," uviedol pre 24sata očitý svedok Toni Fuštin. 

Na videu vidno, ako sa plavidlo chvíľu točí na mieste a potom zamieri k vodnopólovej bránke. Vpálil priamo do nej. Dovolenkár Toni, ktorý nakrúcal muža z pláže, v tej chvíli zasalutoval "gól!" a ďalej sa smial s kamarátmi na tejto bizarnej situácii. Mužovi sa nepodarilo dostať z bránky von a posúval ju s člnom preč. Celé ihrisko na vodné pólo tak začal ťahať so sebou.

Po nejakej chvíli sa mu podarilo čln otočiť a vrátil bránu na pôvodné miesto. Fuštin, ktorý zábery poskytol miestnym médiám, spresnil, že incident sa odohral v pondelok 27. júna okolo piatej podvečer. "Nevolali sme políciu. Nikto sa nezranil a bolo to komické," dodal s úsmevom na tvári. 

Viac o téme: ČlnPlážTrapasChorvátskoPrimoštena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu