Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Personál nemocnice neveril vlastným očiam: Milenci sexovali priamo v ambulancii!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

YEOVIL - V nemocnici v anglickom meste Yeovil v grófstve Sumerset sa odohrala bizarná scéna. V jednej ambulancii totiž namiesto vyšetrenia pacientov došlo k intímnemu aktu. Problém nastal po tom, ako sa o všetkom dozvedelo vedenie zariadenia. Po privolaní polície žena odmietla opustiť priestory nemocnice a začala sa zvíjať na zemi.

Shannon Bakerovú (25) priviezla do nemocnice sanitka po neobjasnenej zdravotnej príhode. Jej priateľ trval na tom, že pôjde s ňou, aj keď vo Veľkej Británii platia obmedzenia súvisiace s pandémiou ochorenia COVID-19. Dostali izbu, kde mali čakať. Jeden z členov ochranky ich po chvíli videl, ako sexujú. Informuje o tom SomersetLive.

Keď boli vyzvaní, aby okamžite prestali, pokúsili sa v izbe zabarikádovať. Po privolaní polície, ktorej sa podarilo preniknúť do izby, Bakerová predstierala záchvat. Chcela sa tak vyhnúť zatknutiu a zápisu do registra trestov. Neskôr ale priznala pred súdom v Yeovile, že záchvat len predstierala, že využila priestory nemocnice na sexuálne praktiky a po vyzvaní odmietla opustiť nemocničné priestory. 

Personál nemocnice neveril vlastným
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Google Street View)

Dvere na izbe mali zatvorené, pretože obaja boli pod vplyvom alkoholu. Na izbe dostali aj nejaké jedlo," uviedla prokurátorka Lenantonová. Svedkovia potom podľa nej cez okno videli, ako sa dvojica odhodlala k sexuálnemu aktu. "Boli vyzvaní, aby prestali. Následne začali byť agresívni a pokúsili sa zabarikádovať v miestnosti." 

Personál nemocnice neveril vlastným
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Problémy so závislosťou 

Bakerová na súde tvrdila, že v tom čase veľa pila, ale dnes je už na tom oveľa lepšie. V osobnom živote si vraj musela prejsť niekoľkými ťažkými situáciami a priznala, že sa vrátila späť k užívaniu drog. Aj v tomto smere údajne ale došlo k zlepšeniu. Shannon chodí na sedenia a bojuje proti závislosti na drogách a alkohole. 

Personál nemocnice neveril vlastným
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Podľa okresného sudcu to nebol bezvýznamný incident. Bakerová spôsobila starosti celému personálu nemocnice, ktorý bol v ten deň v službe. Obžalovanej uložil súd finančnú pokutu vo výške v prepočte 139 eur a jej partnerovi 40 eur.

Viac o téme: NemocnicaSexZáchvatYeovil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu