Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Matka vybrala pre dcéru netradičné meno: Ani netušila, čo jej tým v živote spôsobí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TikTok/parisiancowgirl)

PARÍŽ - Zvláštne mená, ktoré vyberú rodičia pre svoje deti, môžu neskôr ich potomkov dostať do rôznych kurióznych situácií. Podobne je na tom aj mladá žena, ktorá si však nevie výber svojej mamy vynachváliť. Hviezdne meno, ktoré pre ňu vybrala, jej totiž pomáha rozvíjať kariéru v oblasti módy priamo Paríži.

Niektorí rodičia zámerne vyberajú pre svoje bábätká mená, ktoré majú asociácie so známymi osobnosťami či zemepisnými názvami. Niekedy ide o výber šťastný, inokedy ním svojmu potomkovi poriadne skomplikujú život.

@parisiancowgirl

im convinced my life is a scripted tv show and this is reason number one ✨✨✨ #weirdnamecheck #fashiondesign #foryou #fyp

♬ original sound - Dead

Užívateľka TikToku si ale výber svojej mamy nevie vynachváliť. Vo svojom príspevku uvádza, že práve meno jej pomáha otvárať tie správne dvere do sveta módy. Volá sa totiž Cartier Dior Eliasen. "Pracujem na tom, aby som sa stala módnou návrhárkou v Paríži. Som presvedčená o tom, že môj život je televízna šou a toto je dôvod číslo jedna," uviedla. Keďže Cartier a Dior patria k najluxusnejším značkám, meno je určite vhodné pre niekoho, kto sa chce uplatniť v móde. 

@parisiancowgirl it’s finally time for me to channel my 2014 tumblr era ✨✨✨ handmade, hand dyed skirts available from rhinestonerodeo on depop !! 🦋🦋🦋 #outfitideas #2014tumblr #pleatedskirt #bleachdye ♬ original sound - ALEX TURNER

Video získalo viac ako 300 000 pozretí a mnohým sa meno páčilo. "Urobila z teba hlavnú postavu," napísal jeden užívateľ. "Mama predurčila tvoju budúcnosť," domnieva sa iný. Niektorí ľudia však dievčinu upozornili, že takéto meno jej môže odobrať šance uplatniť sa v iných odvetviach "Teraz ani nemôžeš pomenovať svoju značku po sebe," upozornila jedna osoba. Ďalšia priznala, že si "nedokáže predstaviť horšie meno pre módneho dizajnéra, pretože ide o dve bradaté značky". 

Viac o téme: MatkaRodičiaMeno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu