Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šéfka firmy umožňuje zamestnancom prestávky na masturbáciu: Veľká chvála, takto im to pomáha

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ŠTOKHOLM - Prestávky na kávu či toaletu sú na pracoviskách bežné. Čo ale nie je také bežné, sú pauzy na masturbáciu. Inovatívna šéfka spoločnosti zaoberajúcej sa zábavou pre dospelých umožňuje svojim zamestnancom onanovať priamo na pracovisku. Minulý mesiac vydala krátky dokument, ktorý verejnosť prijala s otvorenou náručou.

Erika Lustová, šéfka švédskej firmy Erika Lust Films, už rok ponúka pracovníkom polhodinové denné prestávky v snahe normalizovať masturbáciu. V ich barcelonskej kancelárii je dokonca súkromná "masturbačná stanica". Zamestnanci tak okrem prestávky na kávu či WC majú aj prestávku aj na venovanie sa samému sebe. 

Lustová zaviedla nový koncept, pretože si cení svojich zamestnancov a keď sa cítia dobre, pracujú dobre. Koncept bol prijatý pozitívne. Jeden pracovník tvrdí, že špeciálna prestávka mu pomáha zmierniť stres, odbúrava prípadnú agresivitu a zvyšuje produktivitu na pracovisku. Myšlienka zaujala aj niekoľko značiek, ktoré poskytli sexuálne hračky do kancelárie. 

Minulý mesiac Erika vydala minidokument na oslavu Masturbation May, Masturbation Conversations. Pri jeho propagácii na sociálnych sieťach uviedla, že onania môže mať veľa výhod, ale z nejakého dôvodu sa o nej nehovorí a pokiaľ áno, ľudia sa obvykle cítia nepríjemne. "Pravdou je, že masturbácia môže ľuďom okrem iných výhod pomôcť zvládať stres, regulovať spánok a spojiť sa so svojím telom a sexuálnymi túžbami," vysvetlila. Mnohí Lustovej poďakovali za vytvorenie dokumentu a zdieľanie. 

Viac o téme: MasturbáciaOnania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu