Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Mladík sa opýtal blondínky, čo najviac ľutuje vo svojom živote: Otočila sa a padla mu sánka

(Zdroj: TikTok/imthatannoying)

SYDNEY - Na TikToku bolo zverejnené video, v ktorom sa jeho autor pýta ženy na pláži na to, čo najviac ľutuje. Tá neváhala a odpovedala, že svoje tetovanie na chrbte. Časom jej totiž začalo prekážať, že ním púta veľkú pozornosť okolia. Príspevok sa tak zaradil do početnej skupiny videí, v ktorých ľudia zdieľajú rôzne skúsenosti s tetovaním.

Vo virálnom videu na TikToku sa Austrálčan Paul Sterrantino približuje k mladej žene na pláži Bondi a pýta sa: "Čo vo svojom živote najviac ľutuješ?" Bez váhania odpovedala: "Tetovanie na mojom chrbte." Vzápätí sa otočila, aby predviedla veľký vzor, ktorý jej prekrýva takmer celú hornú polovicu chrbta. Paul jej položil otázku, či tetovanie púta až prílišnú pozornosť ľudí, na čo ho dievčina prirovnala k magnetu. 

Austrálčanka je jednou z mnohých ľudí, ktorí časom ľutujú, že si nechali na svojej pokožke zvečniť nejaký vzor. V jednom prieskume sa dokonca uvádza, že až 75 percent osôb priznalo, že ľutujú aspoň jedno zo svojich tetovaní. 

Internet sa v súčasnosti hemží bizarnými skúsenosťami s rôznymi tetovaniami. Keď napríklad jedného muža omrzelo cvičenie, v štúdiu Deana Gunthera si zaobstaral dokonale vyrysované brušné svalstvo. Na TikToku však tento nápad vyvolal zmiešané reakcie a mnohí sa pýtali, či ide o zlý vtip. Jeden z užívateľov okomentoval potetované brucho so slovami, že je to tá najsmutnejšia vec, akú kedy videl. Ďalší doplnil, že "detaily v tomto tetovaní sú úžasné, ale tento muž ho bude určite časom ľutovať". 

Viac o téme: Tetovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu