Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Prdiaca doga je hitom internetu: Stačí jediná poloha a... tie zvuky, čo sa z nej šíria!

(Zdroj: TikTok/rolandthefartingdog)

PHOENIX - Nemecká doga z Arizony menom Roland má svoj internetový fanklub. Má totiž vo zvyku uvoľňovať plyny pri populárnej jogovej pozícii. Vďaka svojmu talentu majú Rolandove videá na TikToku milióny zhliadnutí. Majiteľka vysvetlila, čo sa skrýva za netradičným talentom jej domáceho miláčika.

Roland sa stal hviezdou internetu. Jeho majiteľka, 48-ročná Nicki Deutschová, na TikToku pravidelne zverejňuje videá, ktorých hlavnou hviezdou je práve on. Dôvodom je zvláštny talent bielo-čiernej dogy - pri konkrétnej jogovej pozícii totiž prdí. Doteraz najpopulárnejšie video, ktoré má už takmer šesť miliónov zhliadnutí, ju zachytáva  v pozícii nazvanej "pes" so spustenými prednými labkami a zadkom vysoko vo vzduchu. Následne si poriadne nahlas uľaví. 

Deutschová, ktorá je matkou v domácnosti, si adoptovala Rolanda v roku 2020. Vlani záhadne ochorel. Lekári zistili, že zožral hračku určenú pre mačky, čo poškodilo jeho črevá. Pes sa, našťastie, zotavil, no podľa všetkého mu zostal zvláštny vedľajší efekt v podobe silnej plynatosti. "Prvýkrát, odkedy sme ho dostali, mal konečne poriadne hovienko. Ale nevýhodou bolo, že začal uvoľňovať plyny," vysvetlila Nicki. Zbyčajne poriadne hlasné plyny vypúšťa popoludní, keď sa zobudí zo spánku a natiahne sa v spomínanej jogovej pozícii. 

Majiteľka sa však namiesto lamentovania rozhodla vyťažiť z tejto bizarnej situácie to najlepšie a podeliť sa o Rolandove páchnuce schopnosti na TikToku. V priebehu pár týždňov sa stal populárnym. Mnohí užívatelia zostali z jeho impozantného talentu v šoku. "Tak strašne plačem! Bolí ma brucho, nemôžem sa prestať smiať," píše sa v jednom komentári. Ďalší užívateľ priznal, že jeho doga to robí tiež. 

Viac o téme: PesDogaPrdenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu