Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievčina (24) pre extrémne veľké prsia prežívala peklo: VIDEO pred a po, konečne môže dýchať!

Renee Smithová
Renee Smithová (Zdroj: TikTok/reneensmith)

MICHIGAN - Renee Smithová (24) z amerického štátu Michigan mala dlhé roky problémy s nadmerne veľkým poprsím. Neznesiteľné bolesti a problémy s dýchaním ju sprevádzali každý deň. Keď nič nepomáhalo a hraničilo to už so zlým zdravotným stavom, rozhodla sa ísť na operáciu.

Renee narástli prsia v priebehu dvoch rokov o tri veľkosti košíkov. Podprsenky si podľa svojich slov začala kupovať ešte na prvom stupni základnej školy. Počas dospievania skúšala všetko, aby ich zmenšila. Veľké a ťažké prsia jej spôsobovali veľké bolesti, najviac dostával zabrať chrbát, informuje Mirror.

Dievčina začala navštevovať chiropraktika a najala si osobného trénera v nádeji, že keď schudne pár kíl, prejaví sa to aj na jej prsiach. Napriek tomu, že schudla v páse vyše 20 cm, jej hrudník sa, paradoxne, ešte viac zväčšil. Nakoniec bola bolesť taká neznesilná, že nemohla dýchať. Po vyšetrení lekárov sa zistilo, že na chrbtici jej od nadmernej záťaže narástla cysta. "Moje prsia mi spôsobovali veľa zdravotných problémov. Trpela som veľkými bolesťami krížov, pliec a šije, ktoré prešli do ostrých vystreľujúcich bolestí. Od podprseniek som mala každý večer pod ramenami veľké odtlačky," spomína. 

Operácia 

"Magnetická rezonancia odhalila cystu na spodnej časti mojej chrbtice. Tlačila mi na nervy. Začala som sa o tom rozprávať so svojím osobným trénerom a chiropraktikom a obaja dospeli k záveru, že bolesť chrbta pravdepodobne pochádza z hmotnosti mojich pŕs." V marci 2021 Smithovej jej praktický lekár odporučil operáciu na zmenšenie prsníkov, musela však čakať do decembra. "Okamžite som mala pocit, že sa mi ľahšie dýcha. Cítila som sa doslova ako úplne nový človek," povedala po úspešnom zákroku. Takmer všetko tkanivo, ktoré jej počas operácie odobrali, boli žľazy. Vážili takmer 1,5 kg. 

Renee sa o svoj príbeh podelila na TikToku, kde jej ľudia vyjadrili svoju podporu. "Vyzerá to oveľa pohodlnejšie! Gratulujem!" napísala jedna žena. Ďalšia komentujúca poznamenala: "Vyzerala si krásne v oboch prípadoch, ale teraz doslova žiariš. Vyžaruje z teba tá úľava, ktorú si už určite dlho necítila! Teším sa spolu s tebou."

Viac o téme: Prsia Reene Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu