Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Dievčina si na Facebooku kúpila starý gauč: Keď zistila, na čo sa používal, išiel ju trafiť šľak

(Zdroj: TikTok/malloryonthemoon)

CHICAGO - Na platforme Marketplace je možné nájsť naozaj kadečo. Táto žena si prostredníctvom sociálnej siete kúpila obrovskú sedaciu súpravu, ktorá sa jej okamžite zapáčila. Až neskôr zistila, že bola pravdepodobne využívaná na pikantný účel. Ani napriek tomu ju ale neplánuje vyhodiť.

Istá Mallory z USA natrafila na okrúhlu bielu koženú sedaciu súpravu na Marketplace na Facebooku za 700 dolárov (663 eur). Rovnaká, ale úplne nová sedacia súprava stojí viac ako 4000 dolárov. Nadšenie Američanky sa však rýchlo zmenilo na znechutenie, pretože zistila, že gauč predtým využívali swingeri na svoje sexuálne hrátky. 

"Nikdy predtým som nevidela okrúhly gauč. Práve som sa presťahovala do bytu v Chicagu a chcela som zaujímavý gauč. Hľadala som ho na Googli, ale veľa informácií som nenašla," uviedla Mallory. Napokon sa rozhodla, že sedaciu súpravu kúpi. Jej pôvod ju ale ohromil. "Povedzme, že som sa o gauči dozvedela veci, o ktorých som nevedela. Z komentárov ľudí vyplynulo, že to býval v minulosti swingerský gauč," povedala v ďalšom videu. Pohovku vraj vyzdvihla u bohatej ženy, ktorá žila v dome za päť miliónov dolárov a pred použitím ju dôkladne vyčistila. 

@malloryonthemoon

THANK YOU TIKTOK 😭😂

♬ the perfect girl - ‍

Videá Mallory boli zhliadnuté viac ako 32 miliónov krát. "Swingeri majú naozaj najlepší vkus na nábytok," komentoval jeden z užívateľov. Ďalší si zas myslia, že bohatá dáma, od ktorej dievčina kúpila sedaciu súpravu, bola určite swingerka. "Aj bohatí ľudia môžu byť swingeri. Môžu si dovoliť pohovky za 4000 dolárov a organizovať úžasné swinger párty," napísala jedna osoba. 

Viac o téme: PohovkaGaučSexSwingers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu