Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z VIDEA blondínky ostali vodiči v šoku: Priehradka v aute, o ktorej netušili a navyše skrýva...

V takmer každých útrobách dvier na aute sa nachádza niečo podobné. Zobraziť galériu (2)
V takmer každých útrobách dvier na aute sa nachádza niečo podobné. (Zdroj: TikTok/bourntocreate)

LONDÝN - Na sociálnej sieti TikTok sa objavilo video istej Sarah Blackbournovej, ktorá odistila priehradku na dverách auta a nasledoval stav, ktorý začali v momente komentovať tisíce užívateľov. Mnohí priznali, že o niečom podobnom vôbec netušili, hoci vlastnia auto už dlhé roky.

Z predných dvier auta mladej Britky sa začala valiť voda. Aby jej zvyšok sveta aj uveril, tento jav nakrútila a zverejnila na sociálnej sieti TikTok. Do hodiny malo video takmer 1,5 milióna zhliadnutí. 

@bourntocreate This is my sisters car that sounded like it had water in it! 😳 I had no idea! Thanks for the tip @AbdelMedia_ #carhack #HPSustainableSounds #thisisreal @Hudsonmatz22 ♬ original sound - Sarah Blackbourn

Na videu Sarah objaví v predných bočných dverách plastovú úchytku. Nedá jej to a odistí ju. V momente začne z otvoru vytekať voda. Snažila sa prísť na to, v čom je problém. Mnohých komentujúcich zábery zaskočili, pretože nechceli veriť tomu, že v bočných dverách áut majú vodu. "Neviem či je to skutočné, alebo to len hráte." Ďalší napísal: "Prisahám, že každý deň sa naučím niečo nové!", zatiaľ čo ďalší sa spýtal: "Ako to, že som o tomto nikdy nepočul?" 

Jednoduché vysvetlenie 

Voda sa môže dostať z okien do dverí, keď prší alebo keď umývate auto. Mala by vytekať cez otvory v spodnej časti. Tie sa však môžu niekedy upchať a je potrebné urobiť to manuálne. Tieto ističe bežne nájdete v spodnej časti dverí, ale môžu sa nachádzať aj na iných miestach. Ak chcete otestovať, či ich máte upchaté, opláchnite celé auto a pozerajte sa, ako a či vôbec voda odteká. 

Viac o téme: AutoVoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu