Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Desivý zážitok z farmy: Žena sa starala o kone, pozrela sa vedľa seba... stretnúť by ste TO nechceli!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MANITOBA - Kanaďanka Jacqueline Langeová si po viac ako štyroch desaťročiach spomenula na desivú skúsenosť z ranča, kde pracovala ako pomocníčka. Tvrdí, že raz v noci sa tam objavil Bigfoot. Tento záhadný legendárny tvor je už dlhé roky vďačným zdrojom konšpiračných teórií a strašidelných legiend.

Bývalá zamestnankyňa konskej farmy sa po viac ako štyridsiatich rokoch vrátila k stretnutiu so tajuplným tvorom. Langeová prezradila, že keď sa v roku 1981 starala na ranči v provincii Manitoba o kone, počula záhadné zvuky, ktoré rozhodne nevydávali tieto ušľachtilé zvieratá. Stalo sa tak v jednu noc, keď išla do kôlne a vyrušil ju čudný buchot. Myslela si, že hluk robia nejakí zamestnanci, ale nikoho nevidela.

"Potom som počula zvuky vedľa mňa v tieni za kôlňou. Cúvala som, až kým som nezbadala hlavu a ramená vyššie ako línia kôlne. Pozeralo sa to na jednu stranu, potom na druhú a nakoniec sa to otočilo oku mne." Neskôr počula, ako záhadný tvor zavrčal. V tom okamihu spanikárila a bežala hľadať pomoc. 

 

www.mirror.co.uk/news/weird-news/womans-terrifying-bigfoot-encounter-beast-26755861?fr=operanews Woman's terrifying...

Posted by Paranormal News & Reviews on Friday, April 22, 2022

Jacqueline vraj nebola jediným svedkom tejto udalosti, pretože videla, ako skupina farmárov utekala smerom k beštii s vidlami. Expert na Bigfoota Matt Moneymaker naznačuje, že jeho opis v podaní Kanaďanky sa zhoduje s výskumom a nevidí dôvod, prečo by mal byť jej príbeh vymyslený. Na mýtické stvorenie upozornil ako prvý britský bádateľ Eric Earle Shipton, keď v roku 1951 odfotografoval v Himalájach obrovskú stopu, ktorá údajne patrila Yetimu. V roku 2007 zachytil Rick Jacobs niekoľko neuveriteľne jasných fotografií tvora v lese Allegheny National Forest v Pennsylvánii a bol presvedčený o tom, že je to Bigfoot. 

 

In 2007, hunter Rick Jacobs with a camera mounted to a tree in Pennsylvania’s Allegheny National Forest. https://linktr.ee/BigfootClub

Posted by Bigfoot Club on Saturday, February 6, 2021

V októbri 2012 sa zas istí súrodenci vybrali na túru do kaňonu Provo, kde nakrútili zvláštne stvorenie. Aj oni tvrdili to isté čo Jacobs. Doterajšie dôkazy o existencii Bigfoota sú však stále nedostatočné. Výskum, ktorý by mohol naznačiť, či naozaj žije, stále pokračuje.

Viac o téme: ZáhadaKanadaBigfoot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu