Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Vidiečania ostali v úžase z toho, aké teliatko sa narodilo: Keď ho uvidíte celé!

(Zdroj: Youtube/VoV News)

RAJNAND - V indickej dedine Rajnand sa narodilo teliatko s tromi očami a dvoma nozdrami. Niektorí miestni obyvatelia tvrdia, že zviera je inkarnáciou hinduistického boha Šivu. Mnoho ľudí osobne zavítalo na farmu, aby ho videli na vlastné oči a odovzdali mu svoje dary. Podľa odborníka však ide o klasický prípad deformácie.

Teľa narodené na indickej farme pritiahlo pozornosť návštevníkov, ktorí veria, že je to vtelený hinduistický boh Šiva vďaka svojmu tretiemu oku a páru nozdier navyše. Napriek týmto deformáciám je zviera považované za zdravé. Samica kravy už predtým porodila dve normálne a zdravé mláďatá, ktoré sú v súčasnosti už dospelé.

Niektorí miestni obyvatelia veria, že narodenie zvieraťa prinesie dedine šťastie a prosperitu. "Hneď, ako sa narodilo, mysleli sme si, že má nejakú ranu na čele. Potom sme ale pomocou baterky zistili, že má tretie oko a štyri nosné dierky," povedal farmár Neeraj Chandel. Niektorí ľudia teliatku dokonca priniesli dary v podobe kokosových orechov a kvetov. Zdá sa, že výskyt tretieho oka spôsobila hormonálna porucha. Mláďa váži okolo 13 kilogramov a má dlhší jazyk než ako akékoľvek iné teľa. "Pohybuje sa normálne, pije mlieko z matkinho vemena a používa tretie oko na čele. Je to akoby nás navštívil Boh," dodal Neeraj.

Podľa súkromného lekára Madana Ananda je narodenie teľaťa len ďalším prípadom deformácie. Nemá to nič spoločné s poverami ani s vierou. "Ľudia by to mali vedieť, najmä tí, ktorí sú z vidieckych oblastí a majú tendenciu uctievať takéto zvieratá," vysvetlil s tým, že miestni veterinári zvykli organizovať informačné kampane, aby sa takýmto praktikám vyhli. 

Viac o téme: KravaTeľaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu