Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka takmer zinfarktovala, keď si pozrela VIDEO z detskej kamery: Na hlavu bábätka spadol...

(Zdroj: TikTok/emstewie17)

BRADLEY - Pokiaľ trpíte arachnofóbiou, tento príbeh vás nepoteší. Istá mamička sa podelila s hrôzostrašnými zábermi, ktoré zachytila kamera umiestnená na kolíske jej malej dcérky. Vo videu je vidno, ako na spiace dieťa spadne veľký pavúk. Žena tiež prezradila, čo s osemnohým stvorením urobila.

Ak trpíte arachnofóbiou, toto VIDEO určite nepozerajte: Gigant na stene v obývačke!

Emily Stewartová z meste Bradley v americkom štáte Illinois uvidela niečo, čo by pravdepodobne vydesilo každú matku. Pri objektíve kamery umiestnenej na kolíske jej dcéry sa objavil veľký pavúk. Kayla zatiaľ pokojne spala. Osemnohé stvorenie sa najprv pohybovalo po kamere, no potom spadlo priamo na spiace dieťa. Na záberoch je vidno obrovský tieň pavúka. 

@emstewie17 Trigger warning!! I think my life would have been better if I didn’t see this. Now I have to burn the house down. #help #spider #fyp #nonono ♬ Oh No - Kreepa

Stewartová zverejnila video na TikToku začiatkom januára a odvtedy bolo zhliadnuté už 3,5-milióna krát. "Upozornenie! Myslím si, že môj život by bol lepší, keby som to nevidela. Teraz musím podpáliť dom," okomentovala svoj príspevok. 

@emstewie17 Trigger warning! Part 2! He came back up #help #fyp #camera #spider ♬ Scary - Background Sounds

Užívatelia priznali, že video ich poriadne vydesilo a niečo podobné je ich nočnou morou. Ďalších zmiatlo, prečo sa pavúk objavil práve nad kolískou batoľaťa, keď mal k dispozícii celú miestnosť. Emily neskôr prezradila, že nechal Kaylu na pokoji a opäť sa vrátil ku kamere. I tak ho ale podľa vlastných slov hneď ráno zabila.

Viac o téme: PavúkDieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu