Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Matka si chcela spraviť volské oko: Keď rozbila vajce a zbadala ho, ostala v šoku

(Zdroj: Getty Images)

ABBOTS LANGLEY - Pohľad na vajíčko, ktoré skončilo na panvici Beeny Sarangdharovej, je naozaj ohromujúci. Väčšina užívateľov Angličanke odporučila, aby ho radšej nekonzumovala. Hovorca obchodného reťazca Asda, kde si vajcia kúpila, vyjadril nad celou situáciou poľutovanie a ospravedlnil sa.

Sarangdharová si chcela urobiť volské oko, no po rozbití vajíčka na panvici sa jej naskytol naozaj kuriózny pohľad. Bielko totiž malo zvláštnu ružovo-červenú farbu. "Nikdy predtým som nič podobné nevidela. Prekvapené boli aj moje deti," uviedla dvojnásobná matka. Vajcia kupovala v predajni Asda vo Watforde. Fotografiu ojedinele a netypicky sfarbeného produktu zverejnila na Facebooku.

Takmer všetci komentujúci ju varovali, aby ho nejedla. Zvláštne zafarbenie bielka pripisovali prítomnosti baktérie, ktoré by mohla spôsobiť vážne ochorenie. Beena rozbila z toho balenia aj ďalšie dve vajíčka a tie boli v poriadku. 

Experti radia: Štyri druhy POTRAVÍN, ktoré najčastejšie spôsobujú otravu jedlom

Hovorca Asdy vyjadril nad vzniknutou situáciou poľutovanie. "Ak je niekto zo zákazníkov nespokojný so zakúpenými produktmi, môže ich kedykoľvek vrátiť," informoval. V tomto prípade mohla nezvyčajné zafarbenie bielka naozaj spôsobiť baktéria pseudomonas. Jej konzumácia môže byť spúšťačom viacerých zdravotných komplikácií, akými sú bolesti hlavy, opuchy alebo aj zápal pľúc. V žiadnom prípade preto nie sú podobne zafarbené vajíčka vhodné na konzumáciu.

Viac o téme: Vajce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu