Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Domová kamera zachytila záhadný prízrak, keď otec vynášal smeti: Ľudia majú jasno, čo to je

(Zdroj: Youtube/Liverpool ECHO)

BRISTOL - Tento muž z anglického Bristolu vraj zachytil paranormálne aktivity v blízkosti svojho domova. Všetko zaznamenala kamera na zvončeku pri vchodových dverách. Zábery následne zverejnil na sociálnych sieťach, kde uchvátili množstvo užívateľov. Niektorí z nich ale upozornili na detaily, ktoré spochybňujú paranormálny charakter videa.

Tridsaťjedenočný Phil Johnson sa podelil so zábermi z bezpečnostnej kamery umiestnenej na zvončeku. Bol zmätený z toho, čo sa na nich na pár sekúnd objavilo, keď bol vyniesť odpadky. "Nemám potuchy, čo to je. Sledoval som to znova a znova, stále nechápem, čo sa stalo. Vôbec ma nezaujímajú duchovia ani nadprirodzené veci. A nechcem, aby sem chodili nejakí krotitelia duchov, aby to vyšetrovali," uviedol. 

Na videu vidno, ak sa za ním plíži nejaký rozmazaný tieň. Užívatelia si ale nemyslia, že má paranormálny pôvod. "Bol to dych, ktorý mu vychádzal z úst, pretože bolo chladno. Ľudia si myslia, že všetko je duch alebo niečo strašidelné," napísala jedna osoba. Ďalší zas tvrdí, že išlo o výfuk vozidla v studenom vzduchu, ktorý bol ale schválne zakamuflovaný. 

VIDEO Kamera pri vchode upozornila majiteľku domu na pohyb: Keď zbadala, kto je pred dverami, utrpela šok

"Sused odvedľa fajčí cigaretu. Duchovia zo zdravotných dôvodov nefajčia," skonštatoval vtipne ďalší komentujúci. Zatiaľ čo mnohí si myslia, že na záberoch je obyčajný cigaretový dym, poryv vetra a prachu alebo chyba v nahrávke, iní, podobne ako Johnson, veria, že kamera skutočne zaznamenala ducha.

Viac o téme: DuchZáhadaParanormálny javDomová kamera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu