Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Pes by za svoj previnilý výraz mohol dostať Oscara: Hádajte, čo vyviedol svojmu majiteľovi

(Zdroj: TikTok/mikeandrollo)

NEWCASTLE UPON TYNE - Užívateľov TikToku rozosmialo video zachytávajúce border kóliu pri drancovaní odpadu. Bola si dobre vedomá toho, že urobila niečo zlé, preto na svojho majiteľa použila psie oči. Ten uviedol, že svojho psa nakoniec nepotrestal, pretože podľa výrazu jeho tváre to ani nebolo potrebné.

Zahanbenú tvár domáceho miláčika je možné spoznať takmer okamžite. Svoje o tom vie Brit Mike Corn, ktorému jeho hravá border kólia poriadne zavarila. Rolla totiž prichytil pri rozhadzovaní odpadkov v kuchyni. Keď si pes uvedomil, že urobil niečo zlé, rozhodol sa brániť svojou najsilnejšou zbraňou - psími očami. 

Majiteľ zverejnil FOTO svojho psa po tom, ako sa vyváľal v pokosenej tráve: To musíte vidieť!

Video z incidentu sa objavilo na TikToku, kde rozosmialo množstvo užívateľov. Rollo sa po svojom vyčíňaní šľapal po schodoch tak pomaly, ako je to len fyzicky možné a na svojho pána hľadel prosebnými očami s ušami sklopenými ku hlave. A mal aj prečo; vysypal totiž kuchynský kôš, v ktorom boli okrem iného zvyšky jedla. Keď sa na neho pozrie majiteľ, obklopený dôkazmi o svojom správaní vystrúha previnilý výraz na tvári. 

@mikeandrollo Bad boy Rollo #bordercolliesoftiktok #rollo #dogs #dogsofttiktok ♬ original sound - Mike Corn

Milovníci psov začali Rolla hneď obraňovať. "Som jeho právnik. Je nevinný," napísal jeden z užívateľov. Iní majitelia psov sa podelili o podobné skúsenosti so svojimi domácimi miláčikmi. "Môj pes je úplne rovnaký. Vie, keď má problémy a snaží sa hrať na neviniatko," uviedla ďalšia osoba. Mike všetkých uistil, že očividná ľútosť šteniatka bola dostatočným trestom za jeho zločiny a že Rollo po nočnom vyčíňaní dostal dokonca maškrtu a objatie.

Viac o téme: Pes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu