Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žena (30) šla na krátke rande naslepo, v dome nápadníka zostala štyri dni! Toto ju k tomu donútilo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ČENG-ČOU - Karanténa v Číne priniesla so sebou aj bizarnú situáciu. Jedna žena sa podelila o svoj neuveriteľný príbeh, ktorý sa začal tým, že prijala pozvanie na večeru. V tej dobe už ale tamojší zdravotníci hnali ľudí do karantény. Vtedy ešte netušila, že domov sa tak skoro nedostane.

Minulý týždeň zverejnila žena menom Wang na čínskej sociálnej sieti WeChat video o tom, ako nešťastnou náhodou uviazla v dome v meste Čeng-Čou, kde mala prvé rande naslepo. Problém bol v tom, že keď dvojica večerala, ostatní obyvatelia sa na odporúčanie úradov uchýlili do karantény, informuje CNN

VIDEO S kráskou chcú ísť všetci chlapi na rande, dokým nezistia jej vek: Tak hádajte, koľko má rokov?

Tridsaťročná Číňanka prezradila, že do Čeng-Čou cestovala len preto, aby tu oslávila príchod nového roka a pri tej príležitosti si dohodla schôdzku. "Starnem každým dňom. Moja rodina ma zoznámila už s mnohými mužmi. Jeden z nápadníkov ma pozval k sebe domov, pretože sa chcel predviesť svojimi kuchárskymi schopnosťami," povedala. Počas večere však zistila, že oblasť, v ktorej sa nachádzala, sa dostala do veľmi prísnej karantény. V dome svojho nápadníka, ktorého videla prvýkrát v živote, tak musela ostať celé štyri dni. 

Žena (30) šla na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: douyin.com)

V jednom z videí Wang vyjadrila svoje pocity z tejto bizarnej situácie. "Keďže sa takmer vôbec nepoznáme, bolo mi trápne bývať v jeho dome štyri dni. Okrem toho skoro vôbec nerozpráva, niekedy vyzerá ako drevená figurína. Jedlo, ktoré mi navaril, nebolo nič extra, no je super, že sa chce ďalej zdokonaľovať." Neskôr odstránila mladá žena zo svojho účtu väčšinu videí, pretože jej údajne vadilo, že sa im začali venovať médiá. 

V Číne je zavedená politika nulovej tolerancie ku covidu, čo znamená, že v prípade zistenia väčšieho množstva pozitívnych prípadov sa celá oblasť dostane do karantény. Koncom decembra zostalo takto izolovaných 13 miliónov Číňanov v meste Si-an. V Čeng-Čou bolo za posledný týždeň hlásených viac ako 150 nových prípadov koronavírusu. V snahe obmedziť šírenie covidu otestovali zdravotníci 12,6 milióna obyvateľov za šesť hodín. 
 

Viac o téme: KaranténaČínaKoronavírusRande naslepo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu