Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Návštevníkov zoo vystrašil pohľad do jazierka: Tajomné stvorenie, pracovníci odhalili pravdu

(Zdroj: Facebook/Folly Farm Adventure Park & Zoo)

BEGELLY - Pracovníci zoologickej záhrady vo Veľkej Británii zažili poriadny šok. V jednom z tamojších jazierok spozorovali tajomné stvorenie, ktoré pripomínalo veľmi malého krokodíla. Keď sa im ho ale podarilo vyloviť, zistili, že pravda je celkom iná. V skutočnosti išlo o obyčajnú detskú hračku.

Pracovníci v zábavnom parku Folly Farm a rodinnej zoologickej záhrade vo waleskej obci Begelly si vydýchli, keď zistili, že neznámy tvor v jednom z jazierok blízko výbehu mangustov pásikavých nie je záhadný živočích, ale detská hračka. Išlo o umelého krokodíla. V jazierku zrejme skončil omylom.

"Toto tajomné stvorenie si všimol jeden z našich návštevníkov cez víkend a všetci sme sa poškrabali na hlavách... Bola to miniatúrna príšera z jazera Loch Ness? Záhadná vodná jašterica?! Poslali sme náš zoologický tím, aby to preskúmal a môžeme vás všetkých ubezpečiť, že to bol len hračkársky krokodíl, ktorý niekomu spadol do rybníka," uviedli zamestnanci zoo na sociálnej sieti. "Všetkých nás to rozosmialo v toto šedé pondelkové ráno," dodali vo svojom príspevku na Facebooku. 

Viac o téme: KrokodílZoo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu