Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Muž (40) mal niekoľko dní zaľahnuté v uchu: Myslel si, že je to z bazéna, pravda ho šokovala

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WELLINGTON - Štyridsaťročný Novozélanďan zažil niekoľkodňové martýrium kvôli problémom so zaľahnutým uchom, ktoré ho trápilo po návšteve bazéna. Prekvapená lekárka mu ale nakoniec z neho vytiahla švába. Napísal o tom denník The Guardian.

Obyvateľ Aucklandu Zane Wedding riešil problémy s nepríjemnými pocitmi v uchu po piatkovej návšteve bazéna a myslel si, že za ne môže voda. Cítil v uchu šteklenie, ale prvá návšteva u lekára nič neodhalila. Lekár mu ucho prezrel, predpísal antibiotiká a poradil mu, aby si na postihnuté miesto fúkal teplý vzduch z fénu. 

FOTO Muž (40) mal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Zane Wedding)

"Hneď po zákroku som sa cítil oveľa horšie," uviedol Wedding. Na jedno ucho ohluchol a nemohol spať. Fénovanie tiež nepomáhalo. Objednal sa preto k ORL špecialistke, ktorá mu ucho znova starostlivo prezrela.

"Akonáhle sa pozrela dovnútra, povedala: 'Pane bože... myslím, že máte v uchu hmyz,'" uviedol pacient, podľa ktorého trvalo niekoľko minút, než lekárka pomocou pinzety a odsávačky vytiahla z ucha mŕtveho švába. "Myslím, že som ho od soboty tým fénom jednoducho uvaril," žartoval Zane. 

Viac o téme: UchoŠváb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu