Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Dôchodkyňa otvorila balík z Amazonu a ostala v šoku: Keď videla, čo je vo vnútri, roztriasla sa

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CHRISTCHURCH - Žena, ktorá z Amazonu objednala narodeninový darček pre kamarátku, zostala nepríjemne zaskočená. V doručenom balíku totiž našla obscénny odkaz. Napriek tomu, že jej vrátili peniaze, incident ju rozrušil a nechápe, ako sa niečo také vôbec mohlo stať.

Wendy Stentafordová z anglického gróstva Dorset zaplatila 25 libier (29 eur) za dáždnik z Amazonu pre kamarátku. Zaskočil ju však odkaz, ktorý niekto nechal v balíku. Stálo na ňom: "Jem psie exkrementy". Napriek tomu, že Amazon Wendy vrátil peniaze, incident ju poriadne rozzúril.

"Moja kamarátka vždy chcela taký dáždnik ako mám ja, tak som jej jeden objednala na narodeniny. Objednávam si veľa vecí z Amazonu a nikdy som nemala problém, až doteraz," vysvetlila. Pôvodne nemala v pláne balík otvárať, chcela ho len zabaliť do baliaceho papiera a tak odovzdať darček svojej priateľke. Niečo jej však vraj hovorilo, aby sa pozrela dovnútra a uistila sa, že je všetko v poriadku. "Otvorila som ho a hneď som si všimla, že na obale dáždnika je nalepený lístok. Keď som si prečítala, čo je na ňom napísané, bola som znechutená. Šokovalo ma to. Triasla som sa," pokračuje Angličanka. 

FOTO Dôchodkyňa otvorila balík
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Wendy Stentaford)

Okamžite kontaktovala Amazon, ktorý jej vrátil peniaze a ospravedlnil sa. "Peniaze za dáždnik mi vrátili na účet. Len sa chcem uistiť, že sa to už nebude opakovať. Je to absolútne nechutné. Nikdy som nič podobné nezažila." Hovorca spoločnosti potvrdil, že sa zákazníčke ospravedlnili. "Oslovili sme zákazníčku, aby sme sa ospravedlnili a dali veci do poriadku," uviedol. 

Viac o téme: DarčekBalíkAmazon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu