Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Recenzia na legíny baví celý svet: FOTO za sto bodov, sú naozaj nezničiteľné!

(Zdroj: Amazon/Cory H.)

LONDÝN - Veselá recenzia od zákazníčky Amazonu na pár zdanlivo nezničiteľných legín pobavila internet. Počas vychádzky do prírody mala oblečené legíny, v ktorých sa kĺzala po skalách. Podľa jej slov sa im, prekvapivo, nič nestalo. Viacerí ľudia priznali, že majú s nimi rovnakú skúsenosť.

V júli 2020 sa na internete objavila originálna recenzia na legíny z Amazonu. Začiatkom tohto mesiaca ale opäť začala byť vo veľkom zdieľaná na sociálnych sieťach. Na Twitteri príspevok získal viac ako 400-tisíc pozitívnych reakcií. V recenzii s titulkom "Objednajte si ich hneď teraz" užívateľka Cory H. napísala, že si objedná legíny v každej farbe. Následne zdieľala dve fotografie, na ktorých je prichytená ku skalnatej stene, pričom má na sebe fialové elastické nohavice.

Amatérska lezkyňa sa údajne bála zliezť zo strmých hôr, a tak sa podľa recenzie uchýlila k šmýkaniu sa po skalách na bruchu. Napriek tomu, že tento inovatívny spôsob zliezania mohol viesť k roztrhnutiu legín, tie jej prežili zostup bez ujmy. 

Recenzia turistu o výstupe na najvyšší vrch obletela internet: Žiadna krčma ani WC a ďalšie perly!

Mnohí užívatelia s Cory súhlasili. "Tieto legíny Raypose z Amazonu sú presne také dobré, ako hovorí dáma v recenziách," píše sa v jednom komentári. Niektorí sa dokonca podelili so svojím "testom odolnosti". Istá Kimberly Kellyová zverejnila fotku, na ktorej je prilepená ku hrádzi a má na sebe oblečené tie isté fialové legíny.

Viac o téme: LegínyRecenzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu