Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Nečakaný objav na školskom WC: Študent si išiel uľaviť, narazil na veľké tajomstvo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HONDURAS - V jednej zo škôl v Hondurase sa podarilo študentovi Eduardovi Melendezovi nájsť niečo, s čím asi ani sám nerátal. Zaujímavá je však predovšetkým lokalita, kde sa mu to podarilo nájsť. Ihneď sa stal kvôli tomu terčom pozornosti na celej škole.

Svoj nález v podobe tajnej miestnosti zaznamenal Eduardo aj na TikToku. Video má od svojho uverejnenia do dnešného dňa viac ako 25 miliónov vzhliadnutí. V komentároch dokonca viacerí prirovnávali túto miestnosť hneď vedľa záchodu k populárnemu seriálu Útek z väzenia (Prison Break).

FOTO Pár sa nasťahoval do nového bytu: Z toho, čo našiel za kuchynskou skrinkou, mu padla sánka

Videli tam tvár 

"Škola je väzenie a teraz už bude ľahké z nej utiecť," vyjadril sa v komentároch jeden zo študentov. Eduardo na videu odhalil tajnú miestnosť, ktorá bola zahltená tmou. "Poďme sa pozrieť spoločne, čo tam je," povedal počas nakrúcania. Niektorí jeho sledovatelia, ktorí video videli, by odprisahali, že v tej tme si všimli obrysy tváre.

@sr.kingeduar

Finally

♬ He he - Eduar Melendez

"Pri vstupe do tunelu sú jasne vidieť hygienické rukavice," poznamenal jeden užívateľ, zatiaľ čo druhý dodal: "Pod tým papierom je ruka, vidím tam prsty!" Najdesivejšie komentáre boli typu: "Neverím, že v tej tme nevidíte tvár."

Viac o téme: VideoWcNález HondurasTajná miestnosťŠkola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu