Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Som tlstá, ale nemám žiadny zadok: Obézna dievčina šokuje svojimi VIDEAMI

(Zdroj: TikTok/hexsii)

NEW YORK - Táto žena na TikToku ukázala, ako veľmi je hrdá na svoje krivky aj napriek tomu, že s ňou niektorí nesúhlasia. Na sociálnych sieťach obhajuje "hnutie veľkých dievčat" a rada ukazuje svoju nedokonalú postavu. Mnohí jej ďakujú a tvrdia, že je nádherná žena, ktorá sa nemá za čo hanbiť.

Žena, ktorá na sociálnych sieťach vystupuje pod menom Hexsii, vystavuje svoju postavu na obdiv. V jednom zo svojich videí ma oblečené šortky a pásikavý top. Okomentovala ho slovami: "Ako to, že nemáš zadok?" V inom videu zas vysvetlila, že jej odkaz bol dôležitý, pretože ukázal ostatným ženám, že je v poriadku cítiť sa šťastne v tele, v ktorom sú.

@hexsii #fyp #bbw #bigbelly #bigbellygoddess #ssbbws #ssbbwsoftiktok #ssbbwsqueen #ssbbwsslovers #ssbbws #bodypositivity #biggirlmovement #biggirl #fy #ffyp ♬ Face Off - Dwayne Johnson - Tech N9ne & Joey Cool & King Iso & Dwayne Johnson

Na mnohých zapôsobil ženin odkaz a tlieskajú jej statočnosti. "Skutočnosť, že je vtipná, hovorí veľa o jej charaktere," napísal jeden z komentujúcich. "Je ľahké zbadať silné ženy. Sú to tie, ktoré sa navzájom dvíhajú, NIE strhávajú dole," napísal ďalší. Iný muž uviedol, že na Hexsii nevidí nič zlé. "Je úplne krásna a nemá sa za čo hanbiť. Je dokonalá taká, aká je."

@hexsii #biggirlhype #fypシ #fyp #biggirlmovement #bodypositivity #ssbbws #ssbbwsqueen #bigbellygoddess #biggirl #ssbbw #ssbbwlove #bbw ♬ Big Mouth Season 5 - Nick Kroll

Nie všetci však súhlasia s týmito názormi. "Jedna vec je byť sebavedomá, čo je vždy úžasné. Ale nestarať sa o svoje zdravie a tým pádom aj o dĺžku svojho života je druhá. Dúfam, že sa o seba staráš lepšie," napísal jeden užívateľ. 

@hexsii Reply to @lambchop2120 ♬ original sound - Hexsii
Viac o téme: Obezita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu