Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slováci idú do kolien z INZERÁTU na vagíny: Sú kvalitné, predám len v celku!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Na internete sa v posledných rokoch rozmohol predaj prostredníctvom susedských búrz. Človek tam dokáže kúpiť i predať naozaj hocičo. Vagíny sa tam však pravdepodobne v ponuke neocitli ešte nikdy. Až doteraz. Jeden Slovák sa totiž chce zbaviť rovno piatich kusov. Inzerát teraz baví tisíce užívateľov, ktorí nešetria vtipnými komentármi.

Na stránke Susedská burza Bratislava okolie sa v piatok ráno objavil nezvyčajný inzerát. Muž menom Kvetoslav ponúkol na predaj päť kusov vagín. Ide, samozrejme, o umelú sexuálnu hračku určenú pre mužov. "Predám päť kusov vagín. Sú kvalitné a boli aj drahé. Predám len v celku za 69 eur," píše sa v príspevku. 

Slováci idú do kolien
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Susedska Burza Bratislava Okolie)

Takýto typ inzercie si priam pýta vtipné komentáre, a tak sa aj stalo. Užívatelia sa predbiehajú v tom, kto trefnejšie vystihne obsah ponuky. "Čože? Veď tam nie je bobor," čuduje sa napríklad Slavomír. Roman mu odpovedal, že "na skutočnej vagíne dnes už bobra tak ľahko nenájdeš".

FOTO inzerátu na byt sa stala hitom: Vďaka pikantnému detailu na pohovke

Peter si povzdychol, že keby bola aspoň každá iná. Takto je to pre neho vraj nuda. Nuž, aký inzerát, taká reakcia. Ktovie, možno si nakoniec vagíny svojho kupcu predsa len nájdu. 

Viac o téme: VagínaInzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu