Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na železničnom priecestí uviazol náves s autami: Vpálil do neho vlak, hororové VIDEO

(Zdroj: Youtube/Storyful Rights Management)

LOVE COUNTY - Vlak železničnej spoločnosti Amtrak sa minulý piatok v Oklahome zrazil s návesom prevážajúcim osobné autá. Tie sa pri zrážke vymrštili do vzduchu. Pri incidente sa podľa miestnych úradov ľahko zranili štyria cestujúci. Zo záberov z miesta činu nabieha husia koža.

Vlak smeroval z texaského Fort Worthu do Oklahoma City, keď sa okolo 19:00 neďaleko Thackerville v okrese Love County zrazil s návesom ťahajúcim niekoľko osobných áut. Očitý svedok incidentu nakrútil dramatické video, na ktorom bolo vidieť, že náves uviazol na koľajniciach na vlakovom priecestí. Závory spadli na vrch návesu predtým, ako prichádzajúci vlak prerazil kamión, v dôsledku čoho vozidlá vyleteli do vzduchu.

Miestny hasičský zbor zdieľal fotografie z miesta udalosti, na ktorých je vidieť niekoľko rozdrvených vozidiel a poškodenia exteriéru a interiéru vlaku. V tom čas sa v ňom viezlo 110 cestujúcich, štyria utrpeli ľahké zranenia. 

Hasiči uviedli, že náves v čase nehody uviazol na koľajniciach. Zrážka spôsobila poškodenie prednej časti vlakového rušňa, čo malo za následok mierne poškodenie častí koľajového lôžka. Úrady incident naďalej vyšetrujú. Iný vlak rovnakej železničnej spoločnosti sa minulý mesiac vykoľajil v severnej časti centrálnej Montany. Tento incident si vyžiadal troch mŕtvych a sedem ďalších hospitalizovaných.

Viac o téme: NehodaVlakZrážka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu