Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Kuriérka sa stala hitom internetu: To, čo spravila s balíkom, by urobil len málokto

(Zdroj: TikTok/pinkieberg)

LOS ANGELES - Video zachytávajúce mladú kuriérku sa stalo hitom na sociálnych sieťach. Ľudia ocenili to, že sa riadila "trúfalými" inštrukciami týkajúcimi sa doručenia balíka, ktoré boli napísané priamo na rohožke.

Dôchodkyňa (73) si objednala nákup donáškou: Keď otvorila tašku, z toho nálezu jej prišlo zle

Vo videu zverejnenom na TikToku zákazníčka menom Cherry vysvetľuje, že pri doručení zásielky kuriéra vždy poprosí o to, aby ho schoval pred jej manželom. Tak sa stalo aj nedávno. Kuriérka dorazila a chystala sa balík nechať predo dvermi. Potom si však prečítala odkaz umiestnený na rohožke, v ktorom stálo: "Prosím, ukry balíky pred mojím manželom. Predošlý kuriér z Amazonu rešpektoval moje prianie." Mladá žena sa následne poobzerala okolo seba v snahe nájsť nejaké vhodné miesto pre zásielku, ktorú nakoniec skryla v živom plote. 

@pinkieberg

My Amazon driver understood the assignment best driver ever ##amazon ##amazondriver ##mvp ##understandtheassignment

♬ The Assignment - Tay Money

Video doteraz zaznamenalo už viac ako osem miliónov zhliadnutí. Užívatelia ocenili prístup kuriérky, že neodignorovala želanie zákazníčky, ale ho, naopak, splnila. "To bolo také zlaté, vôbec nerozmýšľala a hneď hľadala miesto, kde sa dá balík ukryť," napísala jedna osoba. Ďalšia podotkla, že dúfa, že Cherry nechala kuriérke za to aspoň poriadne prepitné. 

Viac o téme: BalíkKuriér
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu