Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO hrôzy v kaderníctve: Zákazníčke po tejto procedúre vypadali vlasy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Počas lockdownu, kedy boli kaderníci nútení zatvoriť svoje prevádzky, sa musela väčšina z nás spoľahnúť na vlastné zručnosti. Newyorský štylista však upozorňuje všetky ženy, aby sa vyhli experimentovaniu s vlasmi a boli obzvlášť opatrné najmä pri nanášaní farby. V opačnom prípade môžu na nich napáchať škody, aké zdokumentoval vo svojom príspevku.

Znovuotvorenie kaderníckych salónov po lockdowne prinieslo kaderníčkam množstvo práce. Mnohí museli totiž odstraňovať následky domácich zásahov a neodborných experimentov, ktoré na vlasoch napáchali ich klienti. Štylista Matthew vo svojom príspevku upozorňuje, aké je dôležité vždy farbu vopred otestovať, aby zákazníčka zistila, či na ňu nie je náhodou alergická. Zároveň zdokumentoval, ako to môže dopadnúť, keď sa tento test neabsolvuje. 

FOTO Žena si počas lockdownu prestala farbiť vlasy: Keď uvidíte, ako teraz vyzerá, padne vám sánka

Na videu zachytil prameň vlasov jednej zákazníčky, ktorá si predtým zafarbila sama vlasy na čierno. Keď jej naniesol farbu, aby zistil, ako bude reagovať, nedopadlo to veľmi dobre, jej vlasy sa rozstrapatili a niektoré aj vypadli. "Toto je dôvod, prečo je nutné vždy vopred urobiť test," uvádza sa v príspevku, ktorý zaznamenal už viac ako desať miliónov zhliadnutí. V nasledujúcom videu vysvetlil, prečo nemá rád farby z obchodu. Vraj obsahujú vysoké množstvo amoniaku, ktorý môže vlasom spôsobiť zbytočné škody. Agresívne chemikálie zároveň dráždia citlivú pokožku hlavy a vyvolávajú nežiaduce reakcie.

@matthewwhair

Black box dye after going blonde ##hairtok

♬ original sound - Alex Gleaden

Ľuďom, ktorí štylistu kritizovali, že pri testovaní použil príliš veľa vlasov, vysvetlil, že išlo o druhý test na pozorovacie účely. Mnohých zas desila predstava, ako by všetko dopadlo v prípade, keby si zákazníčka natrela farbu sama bez testovania. Ku komentárom nakoniec prispela aj testovaná žena, ktorá skonštatovala, že mala rozstrapatené končeky vlasov, kaderník jej odstrihol niekoľko centimetrov a výsledok jeho práce je úžasný.

Viac o téme: KaderníctvoVlasy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu