Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Novomanželia bavia svet: Keď uvidíte, v čom sa doviezli na svadbu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DILLÍ - Pár z indického štátu Kerala, ktorý v súčasnosti sužujú povodne, bol natoľko odhodlaný nechať sa oddať, že sa na obrad do chrámu dopravil zaplavenými ulicami v obrovskom hrnci na varenie. Fotografie dvojice sa objavili na sociálnych sieťach a priniesli chvíľu útechy regiónu devastovanému silnými dažďami, napísal server stanice BBC.

Lejaky spôsobili v posledných dňoch na juhu Indie záplavy aj zosuvy pôdy. Voda zmietla na mnohých miestach mosty i cesty. Niekoľko miest a dedín zostalo odrezaných od zvyšku sveta. Živel si vyžiadal životy desiatok ľudí.

Obrovské záplavy trápia tisíce
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Mustafa Quraishi)

Zdravotníci Akasa a Aišvarja z dediny Thalavadí však napriek prírodnej katastrofe svoju svadbu nechceli zrušiť. Správcovia miestneho chrámu, hoci bol tiež čiastočne zaplavený, s obradom súhlasili, a tak si snúbenci vypožičali z inej svätyne veľký hliníkový hrniec, do ktorého sa usadili a vyrazili na svadbu.

Zaplavenými ulicami ich tiahli viacerí muži, zrejme miestni obyvatelia. Ženích Akaš neskôr médiám vysvetlil, že na poslednú chvíľu iný vhodný dopravný prostriedok nezohnali. "Zmenilo sa to na svadbu, akú sme si nikdy nepredstavovali," dodala nevesta Aišvarja. 

Viac o téme: SvadbaHrniecPovodnePlavbaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu