Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nechutné priznanie mladíka: Moja priateľka sa sprchuje raz za dva týždne, ten smrad sa nedá zniesť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

LONDÝN - Nemenovaný muž sa zdôveril užívateľom Redditu, keď opísal komplikovanú situáciu, v ktorej sa ocitol krátko po tom, ako sa presťahoval ku svojej priateľke. Nevie totiž, ako ju má prinútiť, aby zlepšila svoje hygienické návyky. Vraj ju miluje a nechce o ňu prísť, ale smrad, ktorý sa okolo nej šíri, je už neznesiteľný.

Na Reddite sa objavil príbeh mladíka, ktorý šokoval mnohých užívateľov. "Moja priateľka sa sprchuje iba raz za dva týždne a ja už nemôžem vydržať ten zápach," napísal. Uviedol aj to, že smrad šíriaci sa z jej tela ho donútil opustiť spálňu a radšej prespáva na pohovke. S priateľkou sú už tri roky, ale o jej chladnom vzťahu k hygiene sa dozvedel až vtedy, keď sa k nej nasťahoval. Údajne sa s ňou pokúsil o tom porozprávať, ale ona sa bránila a odvrkla, že jej hygienické návyky nie sú jeho vec. 

Nechutné priznanie mladíka: Moja
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Predtým, ako začali spolu bývať, tak vraj vôbec nesmrdela. "Príležitostne som ucítil bežný ľudský pach, ale nič výnimočné. Niekoľko mesiacov som sa s tým snažil žiť, ale mám už toho dosť," posťažoval sa. Keď priateľke vysvetlil, čo mu prekáža, nahnevala sa. 

Toto je tá najnechutnejšia vec, ktorú môžete spraviť po sprchovaní: Robíme ju zrejme všetci!

Po zverejnení príbehu sa väčšina ľudí zhodla v tom, že hygienické návyky tejto dievčiny sú problém a ani oni by nevydržali žiť s niekým, kto sa sprchuje tak zriedka. "Aj ľudia, ktorí absolútne neznášajú hygienu, sa sprchujú častejšie - raz každé tri či štyri dni. Raz som sa nesprchovala tri dni, pretože som to pri deťoch jednoducho nestíhala. Bol to naozaj hrozný pocit. Ale dva týždne sú úplne cez čiaru," napísala jedna žena. Druhý užívateľ poznamenal, že sa sprchuje dvakrát denne. "Neviem si predstaviť, aká špinavá a smradľavá musí byť, keď sa sprchuje tak málo."

Viac o téme: SprchaHygiena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu