Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Žena vydesila ľudí teóriou o smrti: Je extrémne deprimujúca a znepokojujúca!

(Zdroj: TikTok/joli.artist)

LOS ANGELES - Užívateľka Joli Moliová vo svojom TikTok videu hovorí o tom, že ľudia nedokážu nikdy skutočne zomrieť, ale namiesto toho sa ich vedomie dostane do alternatívnej reality, kde existujú bez spomienok na svet, v ktorom žili predtým. Mladá žena sa opiera o teóriu kvantovej nesmrteľnosti a Mandelove efekty. Svojou hypotézou mnohých ľudí pobavila, no aj vydesila.

Moliová šokuje užívateľov sociálnej siete a hovorí o teórii kvantovej nesmrteľnosti, podľa ktorej ľudia nezomierajú, iba sa presúvajú do alternatívnej reality. Domnieva sa, že týmto spôsobom mohlo ľudstvo už viackrát vyhynúť v dôsledku apokalyptických udalostí, ktoré zlikvidovali dinosaurov pred 65 miliónmi rokmi. "Ak je teória kvantovej nesmrteľnosti správna, prebudíte sa v paralelnom priestore bez spomienky, že ste práve prežili apokalyptickú udalosť," tvrdí vo videu. Náš jediný spôsob chápania paralelného sveta by vraj mohol prebiehať prostredníctvom nových Mandelových efektov. Tento jav označuje fenomén, keď si ľudia pamätajú mnohé udalosti inak ako sa naozaj odohrali. 

@joli.artist

#mandelaeffect #apocalypse #atworldsend #quantumphysics #quantumimmortality #ChimeHasYourBack #manyworlds

♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO - Zassh

Mnohí ľudia považujú Joliin príspevok za znepokojujúci. Desí ich totiž predstava, že nikdy neodídu. "Myšlienka, že nikdy nebudem môcť skutočne zomrieť, je extrémne deprimujúca a bolí ma z toho hlava," napísal jeden užívateľ. Ďalší uviedol, že je z takých informácií emocionálne a fyzicky unavený. Niektorí však vidia v príspevku pozitíva a prináša im veľkú útechu, pretože prišli o svojich milovaných blízkych za tragických okolností. 

VEDELI STE? Horor Nočná mora z Elm Street bol inšpirovaný skutočnou záhadou!

Fenomén Mandelov efekt je pomenovaný po bývalom juhoafrickom prezidentovi a aktivistovi za občianske práva Nelsonovi Mandelovi. Po jeho smrti v roku 2013 bolo veľa ľudí presvedčených o tom, že zomrel ešte v 80. rokoch minulého storočia vo väzení a dokonca si jasne pamätali správy, v ktorých médiá o tejto smutnej udalosti informovali verejnosť. Takže ak ste sa niekedy prebudili a zistili, že veci nie sú také, ako si ich pamätáte, možno to znamená, že ste zomreli v inom vesmíre a prebudili ste sa v tomto.

Viac o téme: SmrťMandelov efekt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu