Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Romantické zásnuby nečakane prerušil nechutný akt: Toto si budú pamätať do konca života!

(Zdroj: Youtube/ViralHog)

FORT MCMURRAY - Žiadosť o ruku je určite jednou z najpamätnejších udalostí v živote. Niektoré sa však stanú nezabudnuteľnými z úplne nepredvídateľných dôvodov. Príkladom je toto video, ktorého diváci sa neubránili smiechu. Hlavnú rolu v ňom totiž nečakane hral nič netušiaci pes.

Zásnuby sú nepochybne nádhernou udalosťou, ktorú si hlavní aktéri pamätajú do konca života. Niektoré sú však nezabudnuteľnejšie než iné. Video z takejto žiadosti o ruku sa stalo virálnym a rozosmieva ľudí po celom svete. Zachytáva muža, ktorý sa chystá požiadať svoju priateľku o ruku. Vtom ale do záberu vojde pes, ktorý vykoná veľkú potrebu. 

Mimoriadne trápne VIDEO žiadosti o ruku: Zásnuby nečakane prekazila matka mladíka!

K úsmevnému trapasu došlo začiatkom októbra vo Fort McMurray v kanadskej Alberte. Video zverejnila priamo dievčina, ktorá v ňom účinkovala. "Video je od môjho snúbenca, ktorý ma žiada o ruku. Neskôr sme si vo videu všimli, že jeden z mojich austrálskych ovčiakov, Tucker, sa rozhodol urobiť si záchodovú pauzu priamo v strede," píše v komentári. 

Video sa začína tým, že mladík prednesie prejav a hovorí, aký je šťastný, že má okolo seba rodinu a priateľov. Len čo povie "chcem urobiť tento moment nezabudnuteľnejším" a otočí sa, aby zdvihol krabičku s prsteňom, objaví sa vlčiak a vykadí sa. Kým dievčina stihne povedať "áno", pes dokončí potrebu a odíde. Žena žiadosť prijíma a objíma svojho priateľa, zatiaľ čo im tlieskajú prítomní kamaráti. Užívatelia sa pri pozeraní videa nedokážu ubrániť smiechu a pridali množstvo komentárov. "Pes: prečo tlieskajú? Robím to každý deň," napísala vtipne jedna osoba. "Toto je signál, UTEČ," zažartovala ďalšia. 

Viac o téme: PesZásnubyŽiadosť o ruku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu