Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Milenci sa oddávali sexu v Toyote Yaris: Nechtiac uvoľnili ručnú brzdu, FOTO toho, čo nasledovalo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

DERBYSHIRE - Existuje niekoľko vecí, ktoré sa na rande môžu pokaziť. Napríklad môžete spolu so svojou polovičkou skončiť v prevrátenom aute. Presne to sa stalo tomuto páru, ktorý museli zachrániť policajti. Dvojica sa priznala, že si v aute užívala romantickú chvíľku, počas ktorej nechtiac uvoľnili ručnú brzdu.

Sex na palube Ryanairu: Pasažierka poskytla mužovi orál pred očami cestujúcich

Zamilovanú dvojicu v Toyote Yaris zachvátila vášeň, tak sa oddali sexu priamo v aute. Počas radovánok ale omylom uvoľnili ručnú brzdu, v dôsledku čoho sa vozidlo skotúľalo z kopca a prevrátilo na bok. Z motora sa údajne začalo pariť. Zábery z nehody zverejnila na Twitteri Derbyshirská polícia, ktorá prišla milencov ratovať. Na jednej z fotiek je zachytené prevrátené auto na odľahlej vidieckej ceste skrytej pred zvedavými očami. 

Milenci sa oddávali sexu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Dvojica zaparkovala na neznámom mieste v Derbyshire a posilňovala svoj vzťah. Pri tom povolili ručnú brzdu a auto sa zvalilo z kopca, potom sa prevrátilo na bok. Žiadne zranenie. #DriveToArrive," píše sa v príspevku. 

Milenci sa oddávali sexu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Takýto príbeh si doslova pýta vtipné komentáre. "Cvičte bezpečný sex a nechajte zatiahnutú ručnú brzdu," napísal jeden z komentujúcich. "Keď som povedal, skúsme inú pozíciu, takto som to nemyslel," zavtipkoval ďalší. 

Viac o téme: AutoSexMilenciDerbyshire
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu