Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Blondínke (24) vyskočila na Facebooku stará spomienka: Odhalenie o jej súčasnom manželovi!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Shelby Jo Harnden)

CHATTANOOGA - Pokiaľ patríte medzi mileniálov, pravdepodobne si spomeniete na rôzne bizarné spôsoby, akými na seba ľudia pútali pozornosť na sociálnych sieťach. Inak to nebolo ani v prípade nadväzovania romantických vzťahov. Táto žena sa podelila so svojím príbehom, ktorý má šťastný koniec.

Keď mala Shelby Hardenová z americkej Oklahomy iba štrnásť rokov, dala "like" statusu na profile chlapca, ktorý sa jej páčil. Až o dekádu neskôr zistila, že jej láska Christian ju ohodnotil na osem hviezdičiek z desiatich. Zhodou okolností sú v súčasnosti títo dvaja manželmi. Vďaka spomienkovým pripomienkam na Facebooku sa však dobre zasmiali na svojej minulosti.

"Vidieť starý status bolo určite trápne, pretože som bola taká, že: ‚Ach, v skutočnosti si nemyslel, že som roztomilá. Stále si myslí, že som hodná ôsmich hviezdičiek z desiatich?‘ Doma o tom veľa žartujeme," prezradila Shelby z Oklahomy. Christian následne vysvetlil, prečo manželke nedal plný počet hviezdičiek. "Dal som jej osmičku, pretože som mal pätnásť rokov a snažil som sa byť v pohode a nedať jej hneď vedieť, že si myslím, že je hodná desiatich. Keď mi ukázala facebookovú spomienku, len som pokrútil hlavou, pretože som vedel, že ju bude proti mne používať najmenej niekoľko nasledujúcich mesiacov." 

FOTO Blondínke (24) vyskočila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Shelby Jo Harnden)

Obaja pochádzajú z malých susedných miest, takže dievčina registrovala Christiana už od strednej školy. Dva roky boli priateľmi na Facebooku, kým dala prvý like na jeho facebookový príspevok. "Bola som doňho zamilovaná, vždy som si myslela, že je zlatý, ale na môj vkus bol príliš bláznivý. Chcela som vedieť, či sa mu aj ja páčim," podotkla Hardenová. O rok neskôr mladík reagoval na jeden z príspevkov svojej terajšej manželky. Tá sa ho istý čas dokonca snažila dať dokopy s jednou zo svojich kamarátiek, no nevyšlo to. Práve vtedy sa pár rozhodol, že to skúsia spolu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu