Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Keď vášeň zabíja: Tragické PRÍBEHY ľudí, ktorí zomreli pri sexe

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Umrieť počas záchvatov vášne môže byť pre niekoho skvelý spôsob, ako odísť z tohto sveta. Niekedy sa však počas sexu stávajú skutočne nepríjemné nehody, ktoré vedú k smrti. Prinášame vám tragické príhody ľudí, ktorých okamihy plné vzrušenia stáli život.

Keď sa povie milovanie, asi každý si predstaví príjemnú činnosť. Títo ľudia by však možno oponovali, pretože práve sex sa im stal osudným. Spôsobov, ako sa dá umrieť pri milovaní, je množstvo. Napríklad 25-ročný Salman Mirza si nedávno aplikoval lepidlo na penis v hoteli v indickom Gudžaráte, pretože sa domnieval, že tak zabráni nechcenému počatiu. Namiesto toho ale zomrel na viacnásobné zlyhanie orgánov. Nelson Rockefeller, viceprezident bývalého amerického prezidenta Geralda Forda, údajne utrpel pri mimomanželskom pomere smrteľný infarkt. 

Nadmerný orgazmus zabíja

Charles Majawa (†35) vlani stratil vedomie po návšteve sexuálnej pracovníčky v obchodnej štvrti Phalombe v africkom Malawi. Policajti a súdny lekár prezreli telo a potvrdili príčinu smrti ako "nadmerný orgazmus, ktorý spôsobil prasknutie ciev v mozgu". V prípade Majawovej smrti nebolo vznesené žiadne obvinenie.

Pozor na zvieratá

Milovanie vonku si tiež vyžiadalo svoju obeť. V Zimbabwe v roku 2013 na milujúci sa pár v buši zaútočil lev. Ten zabil Sharai Mawerovú, jej milenec mal väčšie šťastie a podarilo sa mu utiecť. 

Modrá pilulka môže byť osudná

Viagra je spájaná s viacerými šokujúcimi úmrtiami na sex. Britský turista Michael Soden (†54) zomrel na infarkt po tom, čo užil tabletky a mal sex s prostitútkou v Thajsku. Našli ho mŕtveho v jeho izbe pre hostí v Pattaya City v roku 2016. "Odviedol dievča do svojej izby, užil Viagru a potom zomrel," povedal vtedy vyšší policajný dôstojník Pitak Neonsaeng. 

Keď vášeň zabíja: Tragické
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Getty Images)

Smrť v spermobanke

Nádejný lekár Zheng Gang (†23) zomrel v roku 2014 na srdcový infarkt po tom, ako sa nadmerne namáhal pri odoberaní už štvrtej vzorky za desať dní do spermobanky. Mladíka vyhlásili za mŕtveho na mieste činu na Čínskej univerzite vo Wu-chane, kde strávil v kabíne dve hodiny tým, že masturboval. Prípad Gangovho podivného odchodu zo sveta vyšiel najavo až vtedy, keď jeho rodina zažalovala spermobanku a obvinila ju, že za tragédiu môže ona. Prípad sa však skončil rozhodnutím, že lekár bol schopný rozhodovať o vlastnom živote vrátane účasti na programe darovania spermií. 

Bezpečná nie je ani trojka

O tom, že ani švédska trojka nie je bezpečná, svedčí prípad policajta, ktorému pri tejto aktivite v roku 2009 zlyhalo srdce. William Martinez (†31) z Atlanty zomrel pri sexe s inou ženou a svojím mužským kamarátom. Schôdzka sa konala v hoteli neďaleko miestneho letiska, keď Martinez zhruba o tretej ráno nereagoval a spadol z postele. Jeho manželke boli vyplatené tri milióny dolárov po tom, ako zažalovala Martinezovho lekára za to, že ho nevaroval, že má slabé srdce, a mal by sa vyhýbať namáhavým aktivitám. 

Keď vášeň zabíja: Tragické
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Milovanie v aute radšej neskúšajte

Ďalší prípad svedčí o tom, že ani auto nie je ideálnym miestom pre intímne radovánky. V roku 2016 našli v Škode Felicia odparkovanej v garáži mladú dvojicu Rusov, ktorí sa vzájomne objímali. Milenci pravdepodobne prišli o život pri otrave oxidom uhoľnatým. Policajti sa domnievali, že 18-ročný Artem a 20-ročná Anna zahynuli, keď naštartovali motor auta, aby si v aute zakúrili. 

Keď vášeň zabíja: Tragické
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Getty Images)

Sex v okne sa nevypláca

Niektorí ľudia si užívajú vzrušenie zo sexu na nebezpečných miestach. Iní si, naopak, vôbec neuvedomujú, že sú v nebezpečenstve. Podľa správ z roku 2019 žena sexujúca so svojím partnerom zomrela po páde z okna na deviatom poschodí v ruskom Petrohrade. Muž údajne prežil pád len vďaka tomu, že ho stlmilo ženino telo. K podobnému nešťastiu došlo v Ekvádore v tom istom roku. Dvadsaťosemročná žena a jej 35-ročný milenec zahynuli po tom, ako počas sexu v hlavnom meste Quito spadli z okraja steny na treťom poschodí. 

Veľké prsia môžu znamenať smrť

Donna Langeová v roku 2013 udusila svojho milenca na smrť v dome v americkom Washingtone. Opojená žena tvrdila, že nevie, ako muž zomrel, aj keď svedok tvrdil, že ju videl, ako mužovi doslova zavalila tvár svojimi prsami. Podobné prípady boli hlásené aj z iných miest na svete. 

Viac o téme: SexSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu