Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šialenstvo! Nechal si tetovať oči!

TORONTO – Ak vám nerobí dobre klasické tetovanie, ďalej ani nečítajte a už vôbec nepozerajte video! Reč totiž bude o tetovaní očnej buľvy, procedúre, ktorá otrasie aj tými, ktorí disponujú silnejším žalúdkom. V Kanade experimentálne uskutočnili prvé tetovanie oka, pri ktorom sa pod povrch bielka vpichuje trvalá farba. Krása!

Revolučné tetovanie si nechal urobiť Pauly Unstoppable, jeden zo skalných nadšencov tvz. Bodyartu. Do bielka si nechal napichať modrú farbu.

Kto sa ešte stále usmieva a hovorí si, že to nemôže byť až také zlé, mal by si uvedomiť, že na dokonalý efekt musela ihla preniknúť do oka až 40-krát. Až potom bolo bielko rovnomerne zafarbené.

Možno niekoho upokojí, že tetovací atrament bol zmiešaný so špeciálnym očným antibiotickým roztokom, aby sa predišlo infekcii. Podľa spoločnosti ModProm, ktorá pokus na Paulym uskutočnila, je vraj úplne isté, že muž neoslepne.

„Musím zdôrazniť, že procedúra bola podrobne preskúmaná a uskutočnená ľuďmi, ktorí si boli vedomí všetkých rizík a možných komplikácií, a že by sa o to nemal nikto pokúšať. Skôr ako s tým sami začnete, počkajte prosím na mňa, kým sa vyliečim alebo oslepnem,“ varoval svetovú verejnosť Pauly, prvý muž s tetovaným okom.

Tetovanie oka - POZOR! Video nie je vhodné pre citlivých ľudí!!!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu