Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Pikantné priznanie Kanaďana (24): Moje tetovania spôsobujú milenkám viacnásobný orgazmus

(Zdroj: Instagram/jakeandrich)

EDMONTON - Názory ľudí na tetovania sa líšia. Kým niektorým sa páčia, iní by si nimi nikdy telo neozdobili. Osobitnou skupinou je instagramový model, ktorému sa tetovania nielenže páčia, ale dokonca mu poskytujú aj skvelý bonus. Tvrdí, že vďaka potetovanému telu zažívajú jeho partnerky niekoľkonásobné orgazmy.

Dvadsaťštyriročný Jake Andrich vyniká svojím potetovaným telom, je teda zjavné, že má k tomuto druhu umenia pozitívny vzťah. Má na to hneď niekoľko dôvodov, pričom ten najzaujímavejší je, že vďaka tetovaniam zažívajú jeho priateľky viacnásobné orgazmy. "Mám vysoké sebavedomie odvtedy, čo som začal cvičiť a tetovať sa. Mal som veľa partneriek, ktoré mi povedali, že môj vzhľad im niekoľkokrát spôsobil orgazmus," prezradil mladík, ktorý sa domnieva, že "kerky" mu dávajú vzhľad zlého chlapca, čo ženy absolútne ohuruje.

Tetovania pokrývajú Jakovu hruď, ruky a dokonca aj krk, čo ešte viac zvýrazňuje jeho svalnatý vzhľad. Hviezda sociálnych sietí sa nedávno dostala aj na titulky novín, ktoré oznámili, že Kanaďan sa stal prvým súťažiacim v súťaži Mister Bumbum. Za ostatné desaťročie sa konala súťaž Miss Bumbum, ktorá oslavovala najkrajšie zadky v Brazílii. Teraz sú však na rade muži. "Som nadšený, že toho môžem byť súčasťou. Na dosiahnutí svojich cieľov v oblasti tela pracujem už niekoľko rokov a verím, že som konečne v správnej forme, aby som mohol začať súťažiť," vyhlásil Andrich. 

Instagramový model vraj nedodržiava prísnu diétu, ale namiesto toho používa metódu prerušovaného pôstu. Ten sa dodržiava po dobu 12 - 20 hodín každý deň. Pokiaľ ide o cvičenie, Jake každý deň v týždni zameriava na jednu oblasť svojho tela. Na konci cvičenia si vždy urobí strečing oblastí, ako sú brušné svaly, lýtka a trapézy. 

Viac o téme: TetovanieOrgazmusJake Andrich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu