Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kamarátky zverejnili spoločnú FOTO: Chceli sa pochváliť, ale vidíte ten trápny detail?

(Zdroj: TikTok/katieoreilll)

LONDÝN - Dokonca aj predtým, než svet zachvátila pandémia nového koronavírusu a jednotlivé štáty zavádzali lockdowny, boli veľké skupinové stretnutia priam nemožnou úlohou. Keď sa to ale predsa len podarí, každý by si chcel zachovať spomienku aspoň vo forme fotografie. Presne to zažila táto partia žien. Jedna z nich to ale s filtrami trochu prehnala a výsledok sa minul očakávaniam.

Skupina dievčat sa pri spoločnom stretnutí rozhodla pre fotografiu, ktorá by zachytila vzácny moment. Kým ju však uverejnili na svojich účtoch na sociálnych sieťach, každá záber musela schváliť. Jedna z nich sa ale predtým trochu pohrala s filtrami. 

VIDEO Pikantné odhalenie na diskotéke: UV svetlo prezradilo, čo má blondínka pod šatami

Napriek tomu, že kamarátky boli s výsledkom spokojné, po zverejnení fotky na sociálnych sieťach si všimli chybičku. Jedna zo žien vo svojom videu na TikToku priblížila záber na nohu svojej kamarátky, ktorá sa záhadne zmenšila a po okrajoch dokonca trochu zvlnila.

@katieoreilll

 

♬ what the fuck was that - hatecrimer666

Aj keď neprezradili, aké filtre použili, ľudia v komentároch špekulovali, že jedna zo žien použila v aplikácii FaceTune funkciu zmeny veľkosti. "Môj odhad: niekto vybral nástroj, ktorý robí veci vo FaceTune menšie, omylom tam klikol alebo to urobil pri priblížení záberu. Uverejnil to bez toho, aby si to uvedomil," napísal jeden z užívateľov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu