Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mimoriadne trápne VIDEO žiadosti o ruku: Zásnuby nečakane prekazila matka mladíka!

(Zdroj: TikTok/catdaddan)

LONDÝN - TikTok video zachytávajúce rozpačitý moment, ktorý sprevádzal zásnuby mladého páru, koluje po sociálnej sieti a vyvoláva množstvo reakcií zo strany užívateľov. Žiadosť o ruku svojej milovanej totiž rázne preruší matka ženbychtivého mladého muža.

Romantika v rakúskych Alpách sa zmenila na katastrofu: Sekundy po tom, ako dievčina povedala "áno"

Dan, ktorý na TikToku vystupuje pod prezývkou CatDadDan, zverejnil rozporuplný moment zo svojich zásnub, ktorý nakrútil jeho otec. Je na ňom zachytené, ako sa chystá kľaknúť na kolená, aby požiadal priateľku o ruku, keď zrazu jeho matka vykríkne "nie". Syn ju poslúchol, no na tvári sa mu objavil kŕčovitý úsmev, ktorým sa snažil maskovať trápny okamih. Vzápätí sa vzdialil od svojej partnerky. "Môj otec nevedel, čo má robiť, takže stále nahrával," píše mladík vo svojom príspevku.

@catdaddan

My dad didn’t know what to do, so he just kept recording #illneverforgetyou #goodmemories #makemomepic #fy #proposal

♬ Never Forget You - Noisettes

Po zverejnení videa si väčšina užívateľov kládla otázku, ako je možné, že sa chce niekto zosobášiť s mužom, ktorému matka vyberá manželku. Mnohí tiež podotkli, že dievčina môže byť nakoniec šťastná, pretože sa vyhla panovačnej svokre a manželovi, ktorý nevie, čo chce. V nasledujúcom videu však Dan uviedol, že to všetko nebolo také, ako to vnímajú ostatní a že dvojica sa napokon predsa len zasnúbila. 

Viac o téme: ZásnubyTrapasŽiadosť o ruku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu