Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladík (25) sa nakazil KORONAVÍRUSOM po návšteve diskotéky: Pobozkal tam siedmich chlapov!

(Zdroj: Instagram/jackjackson767)

LONDÝN - Znovuotvorenie nočných klubov v Anglicku prijala verejnosť s nadšením. Jednou z prevádzok, ktorá po dlhej pauze privítala priaznivcov zábavy, bol aj londýnsky Heaven Nightclub. Radosť z opätovného otvorenia mal aj Jack Jackson napriek tomu, že sa počas búrlivej noci nakazil novým koronavírusom.

Londýnsky Heaven Nightclub patrí k zábavným podnikom, ktoré po dlhých mesiacoch opäť otvorili svoje brány úderom polnoci v pondelok 19. júla. Nočné kluby patrili v Anglicku kvôli pandémii koronavírusu k nadlhšie zatvoreným prevádzkam, takže ich znovuotvorenie sprevádzala bujará zábava. Jedným z nadšencov bol aj 25-ročný Jack Jackson, ktorý priznal, že keď začali zo stropu klubu padať konfety a balóny, rozplakal sa od radosti.

Spomienky na júlovú noc mladíkovi podľa jeho slov nepokazil ani pozitívny výsledok testu na SARS CoV-2. Vo svojom TikTok videu otvorene priznáva, že "vôbec neľutuje, že v tú noc pobozkal sedem chlapcov, pretože to bolo skvelé a on musí žiť svoj život".

@jackjackson7671

##stitch with @jackjackson7671 ##fyp ##heaven ##covid ##freedom ##freedomday

♬ original sound - Jack Jackson

Nabudúce sa vraj už ale nebude bozkávať. Mrzí ho, že kvôli ochoreniu COVID-19 musel zostať izolovaný od rodiny a nemohol si plniť pracovné povinnosti. Uviedol aj to, že v jeho prípade má infekcia ľahký priebeh. Mal len zvýšenú teplotu, kašeľ a všetko to údajne trvalo len dva dni.

Viac o téme: DiskotékaKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu