Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Matka zverejnila trik, ako rýchlo uspať dieťa: Jej manžela vydesil na smrť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

JASPER - Meagan Michelle Allenová z Alabamy bola natoľko vyčerpaná po nociach strávených v spálni svojho dvojročného dieťaťa, že v nej skrsol nápad, ako ho oblafnúť, aby sa konečne poriadne vyspala. Nedomyslela však všetky možné okolnosti, ktoré by mohli jej plán prekaziť a doplatil na to jej manžel.

Dvojročný syn Meagan Michelle Allenovej si veľmi ťažko zvykal na prostredie svojej izby a odmietal v nej spať bez svojej mamy. Meagan si preto vybudovala vedľa postieľky dočasné lôžko, ale po dvoch týždňoch pochopila, že to takto nemôže ísť ďalej. Nevyspatá, unavená a dolámaná preto vymyslela spôsob, ako syna oklamať. Na plyšovú opicu zavesila príčesok vo farbe svojich vlasov, uložila ju na svoje dočasné lôžko a prekryla tak, aby jej trčali iba vlasy.

@meggmichelle13

lets see how this goes... #HoldMyMilk #InTheHeightsChallenge #toddlermom #scary #clone #tricks

♬ Act 2: In the Hall of the Mountain King - Edvard Grieg

Vo svojom TikTok videu uviedla, že brala do úvahy viaceré možnosti. Po prvé: syn uverí, že s ním mama naozaj leží v izbe, všetko je v poriadku a bude ďalej spať. Po druhé: zlezie za mamou, začne sa jej prehrabávať vo vlasoch a keď zistí, že sa mazná s plyšákom, tak utrpí šok. Po tretie: ona sama pozabudne na tento trik a ráno sa tak zľakne a bude kričať, že zobudí všetkých susedov.

Po zvážení všetkých okolností sa Allenová rozhodla realizovať svoj plán, do ktorého však nezahrnula manžela. Práve on jej všetko takmer prekazil, keď išiel neplánovane skontrolovať syna do detskej izby a takmer zošalel, keď zbadal vlasatú opicu uloženú vedľa postieľky. "Čo to je?" pýta sa na záberoch z bezpečnostnej kamery. "Myslel som si, že tam spí nejaké cudzie dievča. Veď syn za nami nikdy nepríde, tak veľmi sa bude báť, keď to uvidí," vyčítal manželke. Meagan napriek tomu svoj experiment dotiahla ho do víťazného konca. Syn totiž odvtedy spáva pokojne ako nikdy predtým. A rodičia tiež.

@meggmichelle13
@meggmichelle13

Reply to @paigedonaldson3 repost of update bc they muted the sound bc pg the lullaby playing in the background i guess ##HoldMyMilk ##repost

♬ Calm LoFi song(882353) - S_R
Viac o téme: Uspávanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu