Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Matka vo svojom novom dome objavila tajný suterén: Nebolo to jediné nepríjemné prekvapenie!

Je presvedčená, že v jej dome straší Zobraziť galériu (2)
Je presvedčená, že v jej dome straší (Zdroj: TikTok/unfortunateexistance)

USA - Ľudia po celom svete nachádzajú tajné miestnosti vo svojich domoch a bytoch, o ktorých doposiaľ netušili. Niečo podobné zažila aj žena, ktorá sa presťahovala do nového domu. Našla skrytý suterén, ktorý údajne vyzeral úplne ako miestnosť z hororu. Je presvedčená o tom, že v jej novom dome straší.

Nemenovaná Američanka, matka jedného dieťaťa, dokumentovala vo videu objavenie tajného suterénu, na ktorý narazila vo svojom novom dome. Suterén "ako z hororu" našla vo februári toho roku a video z objavu publikovala na svojom účte na TikToku. Údajne vôbec netušila, že dole do miestnosti vedú drevené schody, kým sa nerozhodla vymeniť koberec. Na sociálnej sieti zdieľala okamih, keď jej rodina objavila skrytý poklop maskovaný do drevenej podlahy.

@unfortunateexistance

Reposting this, please comment any unanswered questions

♬ original sound - THAT bitch

Po tom, čo jej video získalo viac ako 13 miliónov pozretí, odhalila, že utajený suterén nebol jediným nepríjemným prekvapením. Teraz je presvedčená, že v jej dome straší. „Odkedy sme otvorili dvere (do suterénu), dejú sa naozaj divné veci,“ uviedla v novom videu. „Kde začať? Všetky svetlá sa o tretej ráno rozsvietia, každý deň. Moja dcéra, ktorá dokázala prespať celú noc, už nespí,“ prezradila vo videu. Dokonca povedala, že zo suterénu cítila vôňu skazených vajec. 

Mladý pár sa prisťahoval do novej štvrte: VIDEO záhadného objavu, ktorý ich poriadne vydesil

Kým niektorí diváci zdieľali so ženou znepokojivé pocity, iní nevedeli, či jej príbehu môžu veriť. „Myslíš si, že to predošlí majitelia predali tak rýchlo, pretože tam strašilo?“ opýtal sa jeden z divákov. „Blbosť! Namiesto toho, aby si spravila miliardy videí, radšej nám ukáž, čo je tam dole, nikoho nezaujíma duch, pretože je to somarina,“ napísal ďalší.

Viac o téme: DomMiestnosťObjavenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu