Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Dievčina si z e-shopu kúpila vysnívané šaty: Z toho, čo dorazilo, ju ide roztrhnúť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TikTok/nat.tyson)

USA - Internet denne zaplavujú príspevky užívateliek, ktoré zdieľajú nevydarené skúsenosti s nákupom oblečenia z e-shopov. Rozčarovanie z dodaného tovaru zdokumentovala vo svojom TikTok videu aj Natalie Tysonová. Na šatách, ktoré dorazili sestrinej kamarátke, sa zabáva doteraz.

Škodoradosť je najlepšia radosť a dokazuje to aj video Natalie Tysonovej, ktorá sa ide rozpučiť od smiechu, keď dokumentuje skúsenosť sestrinej kamarátky s online nákupom akciových šiat. V úvodnej časti príspevku je na záberoch zachytený skutočný dizajnový kúsok pôsobivej róby s veľkým rozparkom, ale po zverejnení "tovaru" z internetového obchodu každý pochopí, prečo má autorka videa záchvat smiechu.

Čítajte aj: Žena (28) sa zobudila po prepitej noci: Keď zbadala, kto vedľa nej leží v posteli, bola zdesená

Nevydarený pokrčený odev, v ktorom vyzerá jeho majiteľka ako navlečená vo vreci, nezachráni ani cena (v prepočte 26 eur), pretože okrem farby sa v ničom nepodobá na tovar zobrazený v internetovom obchode. 

@nat.tyson

IM CRYINGGGG ##fyp

♬ original sound - Madeline

Mnohí užívatelia nazvali šaty "oponou" alebo "posteľnou plachtou", pričom poukázali aj to, že nejde ani o ten istý materiál. Niektorí však zostali optimistickí a uviedli, že "to iba potrebuje žehličku". Zatiaľ nie je známe, odkiaľ si žena tieto šaty objednala.

Viac o téme: NákupŠatyInternet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu