Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Medzi ženami sa šíri metóda, ktorou sa dá zabrániť nevere manžela: Nikdy to neskúšajte!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PEKING - Radikálny a krutý spôsob použili ako prevenciu pred neverou svojich manželov čínske ženy, ktoré svojim polovičkám tajne primiešali do jedál a nápojov syntetický prípravok spôsobujúci impotenciu. Kompetentní poukazujú na neoprávnenosť takéhoto konania a zhodujú sa v tom, že dotyčné ženy môžu byť za takéto správanie trestne stíhané.

V Číne prepukol škandál týkajúci sa skupiny žien, ktoré tajne kŕmili svojich manželov prípravkom spôsobujúcim impotenciu, aby pribrzdili ich sexuálny apetít a oni ich nemohli podvádzať. Na tento problém poukázal článok na sociálnych sieťach, v ktorom sa uvádza, že niektoré manželky tajne podávali svojim partnerom syntetický estrogén dietylstilbestrol (DES). Prípravok údajne nakupovali na e-shopoch. Vraj sa niektorých chronických neverníkov týmto spôsobom naozaj podarilo skrotiť. 

Blondínka na FOTO z diskotéky spoznala svojho manžela: Keď zbadala ten detail, nasledoval rozvod

Napriek tomu, že Svetová zdravotnícka organizácia varuje pred neodborným použitím DES, niektoré ženy sa nezdráhali verejne prejaviť spokojnosť nad jeho účinnosťou. "Tento liek začal účinkovať dva týždne po tom, ako som ho prvýkrát tajne podala svojmu mužovi. Teraz je stále doma a správa sa slušne," napísala jedna. 

Medzi ženami sa šíri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Po zverejnení článku zmizol prípravok z ponuky online predajcov, ale podľa denníka South China Morning Post ho niektoré obchody stále tajne ponúkajú vo forme bieleho prášku, ktorý je bez zápachu a ľahko sa rozpúšťa vo vode. Predtým sa ho predalo viac ako sto kusov za mesiac. Podľa predajcu jeho účinnosť zvyčajne pretrváva pätnásť dní, schopnosť dosiahnuť erekciu sa môže mužom vrátiť do troch týždňov po ukončení jeho užívania. Právni experti však manželkám pripomínajú, že za svoje správanie môžu niesť právnu zodpovednosť, a to najmä v prípadoch, ak  mužom spôsobia zdravotnú ujmu. Internetové obchody zas môžu mať problémy vyplývajúce z nelegálneho predaja, ak nedisponujú príslušnou licenciou. 

Viac o téme: Nevera Čína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu