Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Kráska odhalila svoju identitu: Keď zistíte, ako vyzerá v skutočnosti, ostanete v šoku

(Zdroj: Instagram/zaitaku_iyada)

TOKIO - V dobe fotomontáží a dostupných filtrov je niekedy veľmi náročné rozlíšiť, či snímky zverejňované na sociálnych sieťach zachytávajú realitu alebo fikciu. Veľmi šikovným spôsobom spracovával fotografie aj istý Japonec, ktorému sa dlho darilo tajiť svoju identitu vďaka aplikácii FaceApp. Jeho odhalenie šokuje tisícky fanúšikov, pretože boli v tom, že sa pozerajú na mladú krásku.

Päťdesiatročný Japonec zverejňoval na sociálnej sieti pod prezývkou @zaitaku_iyada upravené fotografie a pýšil sa zovňajškom mladej krásnej ženy, ktorá s obľubou pózovala na rôznych miestach a niekedy s autami či motorkou v pozadí. 

Svoju identitu sa nedávno rozhodol prezradiť, keď odhalil svoje skutočné ja. Podľa vlastných slov je závislý na aplikácii FaceApp, rád sa fotografuje a ešte radšej svoje zábery upravuje.

"Som päťdesiatročný strýko, ktorý zvyčajne pracuje z domu," napísal na Instagrame. Podobizeň mladej príťažlivej ženy vytvoril vraj preto, lebo "nikto sa nechce pozerať na starého uja". Identitu už preverila miestna televízia a zistila, že tentokrát nejde o hoax a že dievčina na fotkách je v skutočnosti starší muž. 

Viac o téme: FotomontážFaceApp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu