Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozvod, aký ešte svet nezažil! Neuveriteľné, kvôli čomu chcú ísť manželia od seba

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

JERUZALEM - Manželia z izraelskej Haify sa rozvádzajú kvôli divokým ošípaným, ktoré začali chodiť na ich záhradu. Nedokážu sa totiž zhodnúť na tom, ako vec riešiť, napísal denník The Jerusalem Post (JP).

Pár spolu žije sedemnásť rokov. Muž nedávno poslal prostredníctvom právnika manželke list, v ktorom ju upozorňuje, že sa problému vyhýba a je jej jedno, že sa jej manžel kvôli diviakom túlajúcim sa po záhrade bojí o svoj život. "Mám strach, že na mňa zaútočia. Ľudí v meste už napadli. Je to život ohrozujúca situácia," tvrdí manžel, ktorý obviňuje svoju ženu z toho, že zvieratá necháva voľne behať po ich pozemku. "Dovolí im prísť a kŕmi ich, to je naozaj divné." 

Rozvod, aký ešte svet
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Izraelčan preto pozval profesionálov, aby prinútili zvieratá pozemok opustiť, ale manželka sa proti tomu postavila. Vyhlásila, že má tie diviaky rada a že keď manžel trvá na tom, aby odišli, nech odíde sám. A potom požiadala o rozvod. 

VIDEO Turistka sa bola prejsť po pláži, ten pohľad na more ju zabil: Pozrite, čo z neho vylieza!

JP píše, že sa v Haife potuluje stále väčšie množstvo diviakov, ktoré sa držia v rodinných skupinách. Predtým sa obmedzovali na nočné pochôdzky, teraz je týchto párnokopytníkov vidieť aj vo dne prehrabávať odpadky, desiť domáce zvieratá alebo blokovať cesty. V severnom a strednom Izraeli diviakov pribúda; Haifa má primát v počte útokov týchto zvierat na ľudí. Vlani jedno z nich zranilo 48-ročnú ženu, ktorá bola na prechádzke v severnom Izraeli.

Viac o téme: ManželiaDiviakyRozvod Haify
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu