Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Pikantné priznanie krásky ľuďom vyrazilo dych: Mám 27 rokov, som panna a...

(Zdroj: TikTok/msemilyrose11)

WASHINGTON - Video 27-ročnej Emily, v ktorom opisuje svoj osobný život, si pozrelo už viac ako 1,5 milióna divákov. Mnohých veľmi oslovila a zaujímali sa o detaily, takže mladá žena nakrútila a zverejnila aj ďalšie príspevky. Chce tak povzbudiť ostatných, ktorí sú na tom podobne.

Emily Roseová sa vo svojom TikTok videu otvorene priznáva, že nikdy nemala nijaký vzťah, nikto ju nikdy nepobozkal a nemala žiadny fyzický kontakt s osobou opačného pohlavia. Odkryť zákutia svojho intímneho života sa podľa vlastných slov rozhodla po tom, ako videla nejaké video, v ktorom sa niekto priznal, že má dvadsať rokov a ešte sa s nikým nevyspal. Mladá žena tvrdí, že nepozná veľa takých, ako je ona, a preto by rada nejakých spoznala. 

@msemilyrose11

Anyone else? Just me ? ##dating ##relationshipgoals ##singlelife ##single ##datingtiktok ##neverhaveiever ##fyp ##fypシ ##duetwithme ##amialone ##boysworld

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Zverejnenie jej prvého príspevku zaznamenalo obrovský úspech, preto sa rozhodla nakrútiť pokračovanie. Ďalej prezradila, že skúšala zoznámenie cez rôzne aplikácie, ale bez úspechu. "Chcela som objasniť, že som už bola na rande, ale nemala som vzťah ani telesný kontakt s osobou opačného pohlavia." V odpovedi na otázky týkajúce sa jej rodiny priblížila, že je najmladšou zo šiestich detí, no je jediná bez vzťahu. Emily však prízvukuje, že zo svojho súčasného životného rozpoloženia nie je sklamaná. "Nikdy som necítila k niekomu niečo v rovnakom čase ako druhá strana. Určite aj vo mne bol nejaký problém," skonštatovala s tým, že keď sa na všetko spätne pozerá, tak dochádza k záveru, že to tak malo byť.

@msemilyrose11

##dating ##relationshipgoals ##singlelife ##single ##datingtiktok ##neverhaveiever ##fyp ##fypシ ##duet ##boysworld ##singlegirl ##datingtips ##datingadvice

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Užívatelia ocenili odvahu Američanky, viacerí napísali, že sa nemá za čo hanbiť. "Lepšie byť v zdravom vzťahu sám so sebou, ako v toxickom s niekým iným," poznamenala jedna osoba. Iná podotkla, že "má iba 21 rokov, ale po prečítaní komentárov sa cíti šťastná, pretože jej priatelia a rodina opakujú, aby zostala slobodná a ona sa kvôli tomu cítila zle". 

Viac o téme: SexPanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu